Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Народні прикмети, що принесуть щастя та везіння: які знаки символізують успіх у лютому

Розповідаємо, яка погода та природні ознаки залучать у життя удачу, щастя та добробут

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Зимові прикмети

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Нехай лютий і найкоротший місяць, проте драйву й енергії у нього нівроку. Саме останній місяць зими зазвичай приносить безліч змін в усіх сферах. Чимало людей помічають, що їхнє життя перевертається з ніг на голову.

Розповідаємо про кілька знаків, які натякають на збільшення добробуту та везіння.

Снігопад

Наприкінці зими сніг вже може нас трохи втомлювати. Хочеться вже скорішого приходу весни та потепління. А снігопад зазвичай нагадує про те, що попереду ще багато зимових днів.

Але попри ці бажання, сніг у лютому вважається сприятливим знаком. Наші пращури вірили, що сніг не просто покриває землю, а приносить свіжість та чистоту. Таким чином ми отримуємо шанс на новий старт і нові можливості.

Якщо ж у лютому випав сніг, то рекомендується вийти та прогулятися. Так ви зможете пройнятися атмосферою нового початку. Також велика ймовірність доленосної зустрічі чи натхнення.

Проліски

Якщо ж очікується тепла погода, то великий шанс стати свідком пробудження пролісків. Ці рослини, що пробиваються крізь землю, асоціюються з оновленням. Крім того, пролісок – це символ надії.

Згідно з прикметами, ці квіти приносять із собою удачу та ранню весну. Якщо ж вам пощастило знайти проліски, то не завдавайте їм шкоди. Також не забудьте подякувати рослинам за той шанс, що вони вам подарували.

Зграя голубів

Голуби асоціюються зі свободою та мріями. Вони є символом радості та злагоди.

Тому зустріти зграю цих птахів у лютому, вважається неймовірною вдачею. У народі говорять, що зіткнення з голубами принесе щастя та гармонію у життя. Ваші дні стануть спокійними, а конфлікти у родині та особистому житті зникнуть.

Форми серця

Лютий – місяць кохання. У повітрі можна відчути цей аромат любові. Здається, що все довкола пронизано цією атмосферою.

Тому зустріти будь-які елементи у формі серця – до щастя та, як не дивно, кохання. Якщо ви ще не маєте пари, то обов'язково зустрінете свою долю найближчим часом. Тих, хто вже знаходиться у стосунках, незабаром чекає безліч романтики та пристрасті.

Тому звертайте увагу на різні подібні елементи:

  • хмари;
  • гілки;
  • сліди на снігу;
  • рослини;
  • бурульки тощо.

Захід бузкового кольору

Бузковий захід у лютні вечори заведено вважати особливим знаком. Народні посвідчать, що, цей нижній відтінок на небі є символом шлюху, що буде наповнений чарами.

Тому езотерики радять у цей день здійснити прогулянку та загадати бажання. А вже пізно ввечері повернутися до дому та скласти список справ. Все омріяне та заплановане обов'язково здійсниться.

Чисте нічне небо

Абсолютно чисте зоряне небо, де не помітно жодної хмаринки, є джерелом надії та везіння. Кожна охоча людина може подивитися угору (чи глянути у вікно) та озвучити заповідне бажання. Подібна прикмета обіцяє залучити у життя добробут.

Раніше ми вже розповідали про кімнатні рослини, що залучать у дім успіх. Також ми писали про важливість кольору рюкзака чи сумки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.