Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Кімнатні рослини: прикмети, що допоможуть зберегти у домі гроші та добробут

Ці рослини стануть важливим атрибутом вашої оселі, адже залучать багато позитивної енергетики

Фото: Unsplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Прикмети про рослини

Фото: Unsplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Кімнатні рослини містять у собі багато переваг. Одна з головних – їх служіння як амулета для оселі, де вони мешкають. Проте чимало людей вважають, що якщо подібна рослина почала хворіти чи її зовнішній вигляд значно погіршився, то варто її позбутися.

Розповідаємо, чому це неправильно і які рослини категорично не можна передарювати чи переселяти на смітник.

Кімнатні рослини не просто додають краси чи свіжості дому, вони мають практичне застосування. Наприклад, очищають повітря, чим здатні зменшити рівень стресу та налагодити якість сну. До того ж вони роблять повітря більш зволоженим, що допомагає нашому тілу та організму.

Якщо ж говорити про інші їхні властивості, то кімнатні рослини здатні оберігати будинок чи квартиру, де перебувають. Вони залучають позитивну енергію, приносять у дім гроші тощо. Тому їхнє викидування може негативно позначитися на житті родини. Отже, які саме рослини не можна викреслювати зі свого життя?

Грошове дерево

Грошове дерево вважається у народі ледь не головною "приманкою" для грошей. Якщо ж воно активно росте, то примножує добробут у родині, якщо хворіє та в'яне – навпаки.

Експерти радять ніколи не викидувати подібну рослину. Власникам необхідно спробувати вилікувати та врятувати дерево, тоді воно забезпечить родині гармонійне життя

Спатифілум, або "жіноче щастя"

Згідно з народними прикметами, спатифілум, який ще називають "жіноче щастя", квітне тільки в щасливих оселях. Там де є часті конфлікти, сварки, рослина не просто уникає цвітіння, а чахне та поступово гине.

Вважається також, що жіноче щастя здатне навести лад у складному домі, подарувавши її родині спокій та злагоду. Проте не це спатифілуму потрібно трохи часу.

Але в першу чергу сила "жіночого щастя" спрямована саме на жінок:

  • ті, що заміжні, отримають гармонію у шлюбі;
  • самотні знайдуть своє кохання;
  • бездітні завагітніють;
  • а ті, кому довго не щастило в особистому житті, нарешті поталанить.

Антуріум, або "чоловіче щастя"

Цю рослину називають "чоловічим щастям" та радять використовувати у союзі зі спатифілумом, адже так їхній ефект посилюється. І, як не дивно, властивості цієї рослини пов'язані саме з чоловіками.

У народі вважається, що ця рослина здатна дарувати чоловікам твердість і силу характеру, хоробрість, рішучість тощо.

Проте жінкам антуріум не менш корисний. Згідно з народними прикметами, саме "чоловіче щастя" допоможе зустріти справжнього принца, що раз і назавжди змінить життя дівчини.

Заміокулькас, або "доларове дерево"

Поява у домі заміокулькаса завжди покращує матеріальне становище власника чи власниці. Це може бути підвищення, премія, збільшення прибутку чи поява його додаткового джерела.

Крім того, доларове дерево також здатне посприяти успіхам в особистому житті. Якщо дівчині цю рослину подарує людина, що перебуває у щасливому шлюбі, то вона також незабаром вийде заміж.

Раніше ми вже писали про квіти, що приносять у дім щастя. Також ми пояснювали, який букет краще подарувати.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.