Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Ваше життя зміниться – кімнаті рослини, що залучають успіх та багатство

Ці рослини повинні знаходитися у вас вдома, якщо ви хочете залучити у життя власної родини добробут та удачу

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Домашні рослини, що залучають щастя в життя

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Домашні рослини – це стильний, але водночас простий спосіб прикрасити оселю. Вазони зроблять ваш дім більш живим та свіжим. Проте не всі знають, що рослини також мають й інші функції. Наприклад, вони можуть залучати у дім гроші чи везіння.

Розповідаємо, які рослини ви повинні придбати та поставити у себе вдома.

Квіти та різні рослини здатні освіжити ваш дім. Розмістити їх можна будь-де на ваш смак:

  • підвіконня;
  • столи;
  • полки;
  • комоди тощо.

Але які саме рослини вибрати для дому? Редакція сайту Pro Гроші рекомендує звернути увагу на ті, що перераховані нижче.

Драцена

Драцена залучає у родину справжній успіх. Спеціалісти радять поставити драцену в офісі, кабінеті чи біля того місця, де ви працюєте. Таким чином вона сприятиме розвитку вашої кар'єри та збільшуватиме прибуток.

Юка

Юка здатна створити навколо себе позитивну атмосферу. Її власники не зазнають невдач. Крім того, вазон також приваблює гроші, тому подібна покупка стане гарною інвестицією в майбутнє.

Фікус

Фікус – досить популярна рослина. Це й не дивно, адже він приносить успіх, добробут та достаток. Крім того, фікус допомагає розв'язати проблеми в особистому житті.

Згідно з прикметами, цю рослину слід дарувати подружжю, яке не має дітей.

Сенполія

Сенполія вважається справжнім символом щастя, любові та удачі. Її варто придбати людям, які хочуть створити у домі справжній затишок

Приглянутися до цієї рослини слід й сімейним парам. Вважається, що сенполія справжній помічник для підтримки пристрасті та романтики у стосунках.

Цикламен

Фахівці кажуть, що цикламен залучає у дім щастя й радість. До того ж він захищає людей від негативної енергетики, яку вони отримують протягом дня.

Рослина також допомагає позбутися невдач та ворогів. Цикламен рекомендується ставити у спальні, аби мати спокійний сон та не страждати від нічних жахіть.

Рослини з негативною енергетикою

Далеко не всі рослини дарують своїм власникам щось гарне. Деякі з них здатні приносити справжні неприємності.

Папороть

Папороть відома своєю негативною енергією. У народі вважається, що вона приносить бідність, злидні та невдачі.

Азалія

Азалія – енергетичний вампір у світі рослин. Вона здатна висмоктувати сили та енергію зі свого власника, негативно впливаючи на його фінансовий стан і навіть спричиняючи сімейні сварки. Але є рішення.

На робочому місці азалія може слугувати захисним механізмом від інтриг та пліток. Тому краще рослині "переїхати" у ваш офіс.

Плющ

Плющ підходить для зовнішнього середовища, але не для приміщень. Плющ має і позитивні сторони. Наприклад, він здатен поглинати негатив і сприяти гармонії в стосунках. Проте плющ здатен створити фінансові проблеми, "висмоктуючи" зі свого власника успіх та фінансовий добробут.

Раніше ми також писали, коли категорично не можна влаштовувати вдома генеральне прибирання. Також ми писали про речі у вашому домі, які залучають кошти.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.