Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

5 простих речей – що зберігати вдома, аби залучити багатство

Згідно з народними повір'ями, деякі речі у нашому будинку здатні залучити у дім позитивну енергію, хоча й здаються звичайними

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ці предмети принесуть вам гроші та щастя

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Всі ми прагнемо до багатства та удачі. І це не дивно, адже ці речі здатні зробити нас щасливими. Але яким же чином залучити до себе в оселю гроші та добробут?

Редакція сайту Pro Гроші розповідає, які предмети слід тримати вдома, аби власникам житла посміхнулася фортуна.

Підкова

Згідно з народними прикметами, підкова коня завжди приносить удачу та здоров'я. Це пов'язано з тим, що удача "завжди на коні", а коню необхідна підкова. Тому вона вкаже удачі дорогу до вашого дому.

Проте однієї підкови буде недостатньо її також необхідно правильно розмістити. При вдалому виборі її розташування в домі буде панувати злагода і достаток, а горе та хвороби будуть обходити оселю стороною.

Аби активувати оберіг слід ознайомити підкову з усім домом, показати їй кімнати та попросити про захист.

Часник

Наші пращури вважали однією з найголовнішою причин сварок, бідності, слабкого здоров'я та інших нещасть нечисту силу. Для того, аби вигнати нечисть зі свого будинку, наші предки використовували часник. За допомогою нього можна зробити оберіг, який прожене з дому негативну енергію.

Для загального очищення оселі часник вішають під стелею, просячи захисту.

Яблука

Здавалося б, яблука звичайний фрукт, який кожен може собі придбати. Проте, згідно з прикметами, зберігати в будинку яблука мати вдосталь всього, що тільки забажаєш. Яблука приносять у дім позитивну енергію, яка здатна наповнити всю оселю та її мешканців.

Рекомендується покласти яблуко в гарний посуд, пов'язати його бантиком з атласної стрічки та промовити:"Міцно вузлик затягую, щастя в дім приманиваю. Яблучко наливне на кухні лежить – порядок і забезпечення збереже".

Мило

Мило вважається символом чистоти та здоров'я. Крім того, з ним пов'язано багато прикмет, але вони мало кому відомі. Наприклад, зробити свою ванну кімнату справжнім храмом очищення та чистої енергетики допоможе висушений шматочок мила в красивій коробочці, яку заздалегідь перев'язали стрічкою.

Захистити себе за допомогою мила можна наступним чином:

  • запаліть білу свічку;
  • візьміть два шматочка мила без будь-яких хімічних добавок;
  • помийте ними руки до ліктя.

Далі скажіть: "Як вода з піною змиває бруд, так мило захищає будинок. Від хвороб, від зурочення, від негативу, скандалів".

Свічки

Свічки, що зроблені з воску, є потужним оберегом, що приносить в дім добробут у всіх сферах:

  • гроші;
  • кохання;
  • родина;
  • здоров'я тощо.

Кожен будинок має мати свічки, які є символом тепла, світла та мудрості. Проте найкращим варіантом буде придбати саме церковні свічки.

Залишившись наодинці з собою, запаліть свічку і обійдіть весь будинок, не пропускаючи жоден куточок. Також попросіть захисту і світла в домі. Недогарок свічки варто поставити на східній стороні будинку.

Раніше ми вже писали, коли, згідно з прикметами, слід прибрати новорічну ялинку. Також ми вже розповідали, у які дні категорично не можна робити вдома генеральне прибирання.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.