Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Свята не за горами: чому варто купити подарунки заздалегідь

Розповідаємо, чому треба купляти подарунки до Нового року, Різдва та інших свят заздалегідь

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Шопінг до свят

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

До Різдва та Нового року ще достатньо часу. Але деякі фахівці рекомендують поквапитися та придивитися до цін у магазинах вже зараз.

Про це детальніше розповідається на сайті clickorlando.

Робінсон, який є генеральним директором Strongpoint Financial, що базується в Орландо, сказав, що споживачам слід встановити доступний для себе ліміт витрат і дотримуватися його.

"Найголовніше – почати рано", – сказав Робінсон.

Він зазначив, що через інфляцію зросли ціни на все. Тому слід робити скромні покупки.

Крістіна Фернандес, аналітикиня Telsey Advisory Group, сказала Reuters, що "споживачі шукають цінність і витрати на покупку речей, які їм потрібні".

Зазначається, що рекомендації щодо купівлі Capitol One від листопада 2022 року відповідають порадам Робінсона, наданим перед початком сезону 2023:

  1. Розподіл бюджету та створення списку покупок на початку сезону може допомогти вам більш обдумано підходити до святкового шопінгу.
  2. Варто організувати бюджету за основними категоріями. Окремо варто виділити подарунки та подорожі (адже багато хто хоче поїхати додому на сімейні свята чи просто відпочити в іншому місці), може полегшити виконання запланованих покупок і їхніх витрат.
  3. Необхідно робити розумні покупки. Про що йде мова? Ціни на речі слід порівнювати в різних фізичних крамницях, але й не забувати про онлайн-магазини. Дуже багато компаній роблять ціни в офлайн-магазинах вище, ніж на своїх сайтах. До того ж придивляйтеся до знижок і розпродажів. Це значно зекономить вам кошти.
  4. Користуйтесь іншими інструментами та стратегіями. Це можуть бути спеціальні програми та застосунки, які здатні ретельно відстежувати ваші витрати та використання кредитної картки, а також повертати готівку за кожну покупку.

"Якщо ви чекаєте надто довго, ви можете не знайти його або можете заплатити більше", – зазначає Трей Логран, генеральний директор Purchasing Power для U.S.News.

Також варто додати, що завчасні покупки зазвичай гарантують відсутність переживань щодо затримки товарів. Купівля подарунків заздалегідь дає достатньо часу, щоб упакувати та оформити подарунки, а не намагатися встигнути все за одну ніч.

Зазначається, що завчасно зроблені покупки допоможуть вам зосередитися на більш важливих речах наприкінці року. Наприклад, на роботі чи навчанні.

Що подарувати дитині на день Святого Миколая

Раніше ми вже розповідали, який подарунок слід підготувати для дитини або підлітка, аби залишити гарні спогади та враження про цей день.

Зазначається, що завжди варто приділити увагу віку та захопленням дитини. Також не варто дослухатися до стереотипів. Адже, наприклад, дівчатам не завжди подобається грати з ляльками чи іграшки рожевого кольору.

Якщо вас цікавить, які ж є гарні варіанти подарунків на це свято, то ви можете ознайомитися з нашим матеріалом за посиланням.

Раніше також розповідали про найкращі платформи для купівлі речей. Також ми пояснювали, як правильно тестувати декоративну косметику в магазині перед покупкою.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.