Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Ідеї для батьків: що подарувати дитині на день Святого Миколая

Розповідаємо, який подарунок варто підготувати для дитини, аби у неї залишилися гарні спогади та враження про цей день

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ідеї подарунків для дітей на свято

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Вже 6 грудня українці святкуватимуть День святого Миколая. Особливо це свято полюбляють діти, які очікують знайти вранці під подушкою сюрприз. Батьки ж заздалегідь готуються до цього дня, шукаючи найкращий подарунок для своїх доньок та синів.

Розповідаємо, як зробити дитині приємний сюрприз на День святого Миколая та що саме подарувати на свято.

Книги

Як не дивно, книга все ще є гарним подарунком для багатьох дітей. Вона дарує безліч приємних вражень. За допомогою книги можна відпочивати, але при цьому ж отримувати знання та досвід. Книга розслабляє та дарує натхнення.
Єдиний нюанс – треба заздалегідь дізнатися про вподобання дитини, аби не прогадати з жанром. Також варто придивитися до оформлення книги. Гарним варіантом буде книжка, що наповнена красивими картинками чи фотографіями.

Пазли

Подарунок актуальний для дітей будь-якого віку. Подібні головоломки існують навіть для зовсім малих дітей. Вони допомагають вивчати цифри, абетку, кольори, тварин тощо та зазвичай мають великі деталі. Вони можуть бути присвячені різним супергероям, персонажам мультфільмів чи книжок. До того ж не варто забувати й про існування 3D-пазлів. Можливо, що ваша дитина мріє саме про такий дарунок.

Цікаві враження

Якщо ж ви вирішили зупинитися на цьому варіанті, то вам варто проявити фантазію. Це може бути що завгодно: святковий фестиваль, картинг, ковзанка, майстер-класи, боулінг, квест-кімната та багато інших цікавих можливостей гарно провести час. Нехай дитина відпочине від школи, домашних завдань чи інших своїх справ та обов'язків у компанії друзів чи родини.

Солодощі

Це дуже популярний варіант подарунка, адже більшість дітей полюбляє солодке. Плюс такий подарунок легко заховати під подушку. Ви можете обрати що завгодно – печиво, цукерки, шоколад. Ви можете замовити набір подібних ласощів. І навіть придбати цукерки ручної роботи. Все у ваших руках. Головне – це звернути увагу на вподобання малечі.

Іграшки

Досить класичний, але від цього не менш гарний подарунок. Тут варто враховувати вік дитини та її інтереси. Наприклад, далеко не всі дівчата люблять бавитися з ляльками та ляльковими будиночками. А для зовсім маленьких хлопців та дівчат слід підбирати безпечні іграшки, які не заподіють їм шкоди. Розглядати можна абсолютно різні варіанти: м'які іграшки, конструктори тощо. Забудьте про стереотипи щодо вподобань хлопців і дівчат та подаруйте дитині те, що їй дійсно подобається.

Настільні ігри

Якщо ви вирішили купити настільну гру, то теж враховуйте вік того, кому передвизначений подарунок. Наприклад, для дітей дошкільного віку існують розвивальні ігри. А складні варіації цього подарунку (наприклад, всі відома "Монополія") можуть прийтися до душі підліткам. Плюс така гра точно подарує приємні враження: ви можете зібратися всією родиною та провести разом файний вечір. Або ж дитина може запросити до себе друзів та запропонувати їх такий варіант дозвілля.

Творчі набори

Завдяки цим наборам можна створювати прикраси або аплікації, збирати конструктори, малювати, ліпити тощо. Такий подарунок підійде для творчих дітей, які мають велику фантазію та обожнюють щось робити власними руками. Набори бувають абсолютно різні та можуть бути присвячені персонажам та всесвітам. Наприклад, Гаррі Поттеру чи діснеївським принцесам.

Практичні подарунки та дрібниці

Дрібнички також можуть підіймати настрій та викликати приємні емоції. Також не бійтесь подарувати щось практичне. Можливо, ваша дитина хотіла якийсь конкретний, практичний подаруночок? Наприклад, годинник чи браслет. Може, донька просила придбати їй доглядову чи декоративну косметику? Пригадайте побажання своїх дітей та влаштуйте їм сюрприз у цей казковий день.

Раніше ми також розповідали, кому готувати вітання у грудні 2023 року. Також ми пояснювали, які дати варто пам'ятати українцям.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.