Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Ефектно та легко – який макіяж зробити на Новий рік 2024

Розповідаємо про 6 трендових ідей для макіяжу, які будуть дуже доречними для святкування Нового року 2024

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Макіяжні тенденції цієї зими

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

До Нового року залишилося зовсім трохи часу. Проте багато хто тільки починає готуватися до свят. Можливо, ви ще не визначилися, з вбранням чи макіяжем? Тоді саме час знайти свій ідеальний образ.

Журнал Vogue зібрав ідеї найактуальнішим макіяжей, які не тільки трендові, а ще й дуже прості в виконанні та ефектні – ідеальний варіант для Нового року.

Новий рік – свято сяйву та блиску. Тому "легкий нюд" точно буде затьмарений іншими фарбами. Для запобігання цього, слід обрати щось ефектне. Але, крім того, і просте, адже напередодні свята ми маємо досить мало часу на підготовку.

Отже, які варіанти вам слід розглянути?

Smoky Eyes

Цей драматичний макіяж очей , де присутні розтушовані кольори з переливами, знову повертається у моду після тривалої перерви.Спеціалісти радять вибирати тіні з металевими текстурами, але не захоплюватися та не застосовувати у макіяжі більше двох відтінків. А от на брови краще взагалі не робити акцент (адже у макіяжі вже акцентні очі) та залишити їх в натуральному вигляді. З цим впорається звичайний гель для брів чи мило.

Girly Goth

Якщо вам до душі магія, стиль фентезі та казки, то цей образ точно зможе підкорити ваше серце. Тут нам пропонують:

  • ягідно-рожевий рум’янець на блідому обличчі;
  • ефект bitten lips;
  • немов заплакані блискучі очі.

Зазначається, що це та сама дівоча краса, яку оспівували поети-декаденти. А ще про неї точно відомо фанатам саг про вампірів і чаклунок.

Неон

Яскраві кольори не втратили своєї актуальності з настанням холодів та похмурих днів. І це чудово – адже нам так цього не вистачає під час зими. Саме тому фахівці радять грати на контрастах і поєднувати футуристичні неонові відтінки з грубими светрами чи романтичними сукнями.

Якщо ви обрали цей макіяж, то вибір продуктів для вас досить великий:

  • кольорові олівці;
  • яскраві тіні;
  • пігменти;
  • кольорові туші тощо.

Нонтурінг

Придивіться до кремових та сухих хайлайтерів: вони підсвітиять риси обличчя та скульптурують його без допомоги контурингу. Але забудьте про ефект кричущого вологого блиску – обирайте делікатне мерехтіння.

Артлайнер

Графічні стрілки вже давно не розглядаються як спосіб підкреслити переваги чи приховати недоліки очей. Зазначається, що візажисти бачать в стрілках своєрідний модний маніфест. Наразі ж у моді абстракція, тому вам слід придбати ту підводку, яка буде вам зручна та допоможе творити справжні дива на ваших повіках.

Коричневі тіні

Палітра кориці, карамелі та мигдалю – обирайте на ваш смак – додасть погляду виразності й глибини, водночас не обтяжуватиме макіяж надмірною гущиною. Все, що вам треба для отримання такого ефекту, – обрати матові тіні та наносити засіб тонким напівпрозорим шаром.

Як заощадити на косметиці

Раніше ми писали про те, як заощадити під час купівлі декоративної косметики. Це наразі дуже актуальне питання для багатьох, адже таким чином вдасться зекономити кошти до грудневих свят.

Детальніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Раніше ми вже розповідали, як правильно тестувати косметику в магазинах. Також ми пояснювали, як зробити красивий та стійкий макіяж на Новий рік.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.