Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

7 простих кроків – як підготуватися до Нового року

Завдяки цим етапам ви зможете легко підготувати власне житло до святкування Різдва та Нового року

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Підготовка до Нового року та Різдва

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Зазвичай перед Новим роком та Різдвом з'являється багато турбот. Це дуже активний час, коли справ стає все більше, а часу залишається все менше.

Balsam Hill розповідає, як організувати свої задачі, аби заздалегідь підготуватися до свят.

Список складається з семи пунктів.

Безлад

Перш ніж почати прикрашати дім, виділіть день аби два, аби навести лад в оселі:

  • перевірте всі кімнати;
  • огляньте полиці та поверхні;
  • позбудьтесь речей, якими більше не користуєтесь;
  • викиньте ті речі, що викликають у вас негативні емоції (сум, роздратування тощо).

Подібне прибирання допомагає створити більше простору для різдвяного декору будинку та полегшує візуалізацію, яку ви використовуєте для ваших планів декорування.

Порядок на кухні

Під час грудневих свят ми проводимо дуже багато часу на кухні, адже цей період передбачає постійне готування їжі. Тому заздалегідь організована кухня допомагає підтримувати все в порядку та витрачати менше часу. Переконайтеся, що основні кухонні інструменти, посуд та кухонне приладдя ретельно чисті та знаходяться в межах легкої досяжності.

Не забудьте також перевірити, чи справні ваші плита, духовка та всі інші речі, що можуть знадобиться вам під час приготування страв. Також слід утилізувати несвіжий зміст холодильника.

Простір для святкування

Виберіть певне місце, де пануватиме суто святкова атмосфера. Яка це буде кімната – не є важливим.

Проте вам необхідно оцінити своє житло та знайти ідеальне місце для новорічної ялинки. Якщо вам це стане у пригоді, то переставляйте або прибирайте меблі.

Ялинка та прикраси

Прикрашання ялинки є ледь не головним символом грудневих свят. У багатьох людей саме вона асоціюється з Різдвом та Новим роком. Проте декоруванням дерева займаються в абсолютно різні дати, адже чіткого правила щодо цього не існує.

Незалежно від того, плануєте ви використати повторно свою штучну ялинку чи придбати нову (можливо, навіть живу), завжди слід зробити це завчасно, аби уникнути неприємних сюрпризів.

Не забудьте також ретельно ознайомитися зі станом декору, зокрема гірлянди. Переконайтесь, що вона справна та не створить вам неприємностей. Також приділіть час іграшкам: чи не пошкоджені вони? Сміливо прощайтеся з поламаними та розбитими прикрасами.

Їжа

Якщо на свята ви перебуваєте вдома, чи навіть більше – запрошуєте гостей – краще складіть список, аби ретельно підготуватися. Плануйте заздалегідь, які страви подати, як прикраси стіл тощо.

Зверніть увагу на деталі, які зроблять ваш святковий стіл красивим і унікальним. Також можете використовувати відповідні тарілки, столові прилади, склянки та навіть підставки для сервірування.

Тепло та затишок

Затишок у домі подарує бажане відчуття полегшення після напруженої святкової метушні. Створіть атмосферу спокою за допомогою свічок. Розмістіть їх на камінній полиці, журнальному столику або будь-якому іншому місці, яке вам подобається.

Затишок також додасть диван з плюшевою ковдрою. Прикрасьте кути та стіни, аби поширити святковий настрій в оселі.

Сяйво

Зробіть свій дім більш святковим за допомогою вінків, декору та вогників. Їх можна розмістити біля вікон та дверей. Якщо ви не проживаєте у квартирі, то можете розмістити прикраси ще й назовні. Це створить справді казкову атмосферу.

Раніше ми також розповідали, яке вбрання обрати для святкування Нового року. Також ми пояснювали, які наразі існують тренди щодо прикрашання ялинок.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.