Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Святковий, але універсальний – який лук обрати для зустрічі Нового року

Ці речі ви зможете використати як для святкового образу, так і для повсякденного життя після закінчення свят

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші.

Цей одяг ви зможете одягнути навіть після свят

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші.

Попереду – сезон свят. А це означає, що насуваються корпоративи, приймання гостей та візити до родичів чи друзів. Тому у багатьох виникає бажання терміново оновити гардероб. Але як правильно це зробити, аби носити вбрання ще й після Нового року?

Стилістка Олена у своєму блозі в Instagram склала список речей, які не просто створять яскравий новорічний образ, а ще й впишуться у повсякденний гардероб після закінчення світ.

Як обрати лук для Нового року

Стилістка зазначає, що часто її клієнти заявляють, що не хочуть купляти святкові речі, аби одягнути їх всього один раз. І вона цілком з ними згодна, тому вирішила поділитися списком, який допоможе розв'язувати цю проблему.

Перше – це речі яскравого, насиченого червоного кольору. Такий відтінок – один із головних трендів сезону. Наприклад, до червоного светра можна додати атласну спідницю, зробити яскравий макіяж, підібрати зачіску і наприкінці матимемо дійсно святковий образ. Проте такий светр також стане чудовим акцентом для повсякденного образу.

Так само можна "гратися" з кольором металік. Металік наразі є ще одним сезонним трендом. Але якщо червоний – це класика, то металік, швидше за все, скоро вийде з моди.

"Тому, якщо було бажання включити цей тренд у гардероб – святкові образи те, що потрібно. Светр, штани, спідниця – точно стануть гарним акцентом і потім їх можна вдягнути у повсякденні образи", – наголошує стилістка.

Речі з атласу теж присутні у даному списку. Зазначається, що ця глянсова тканина за правильної стилізації має дуже високий рівень святковості. Чорна сорочка з атласу навіть у компанії звичайних джинсів, про з об’ємними прикрасами та вечірнім макіяжем, створить небанальний святковий лук.

До того ж у багатьох жінок є сукні чи атласні спідниці із минулих сезонів. Тепер їх можна стилізувати, і в компанії червоного светра з першого пункту ви отримаєте "той самий" лук.

Мереживо – ще одна фактура, яка надає образам певної святковості. І її потім легко вписати у щоденні образи. Найпростіше взяти мереживний топ. Особливо буде вдало, якщо мереживо поєднане з атласом, шовком або будь-якою глянсовою фактурою.

У звичайних образах у поєднанні з джинсами (штанами) та піджаком така річ додасть елегантності.

Нестандартні фактури теж дуже мають гарний вигляд у святкових образах. Йдеться про:

  • светр з об’ємним плетінням;
  • худі з бахромою;
  • сорочку з виразними оборками тощо.

Тому, якщо ви давно хотіли спробувати щось незвичайне, то це чудова можливість зібрати образ на свято та додати щось нестандартне у свій гардероб.

А далі, після закінчення свят, такий одяг слід носити за формулою: один акцент, а все інше — база.

Раніше ми вже писали, які кольори у 2024 році стануть справжнім трендом. Також ми розповідали, у чому категорично не можна зустрічати Новий рік 2024.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.