Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Готуємося до Нового року? Як зробити красивий та стійкий макіяж на свято

Яскравий і стійкий макіяж стане запорукою вашої впевненості під час святкування Нового року та інших подій

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Поради для вдалого макіяжу на свято

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Зовсім скоро почнуться грудневі свята. А свята – це завжди про яскравість, веселощі, красу та позитивні емоції. Саме таким вимогам і має відповідати святковий макіяж.

Що першим спадає на думку, коли думаєш про ефектний вечірній мейк? Насичені кольори, шимери та блискітки, накладні вії, стрази та все те, що рідко чи взагалі не використовується у повсякденному житті. Але як якісно поєднати всі ці засоби? Як зробити красивий та стійкий макіяж?

Редакція сайту Pro Гроші пропонує дізнатися способи, що допоможуть вам створити дивовижний образ, який протримається все свято.

Освітлення

Перш за все, макіяж має відповідати освітленню. Це одне з головних правил, яке відомо всім, хто регулярно фарбується. Для денного образу, наприклад, краще фарбуватися поблизу вікна, на балконі тощо. А от для вечірнього макіяжу найкращий друг – це штучне світло.

Важливо додати, щоб освітлення має бути достатнім і різнобічним – це допоможе оцінити результат під різними кутами та виправити всі можливі помилки та неточності.

Стійкі продукти

Якщо мова йде про святкування, то краще обирати ту косметику, яка протримається не залежно від часу, емоцій та обставин. Туш та підводка мають бути водостійкими. Також не менша стійкість вимагається від тону та консилеру.

Не забудьте скористатися базою під макіяж, пудрою та фіксувальним спреєм. Це надасть впевненість, що макіяж залишиться на місці у будь-якому випадку.

Дотримуйтесь порядку дій

Якщо у вас є бажання виділити очі шимерними тінями чи блискітками, то починати макіяж потрібно саме з них. Багато хто починає мейк з бази чи тональної основи, але блискітки – підступна штука. Якщо макіяж обличчя вже готовий, то блискітки можуть осипатися та все зіпсувати. Простіше спочатку нафарбувати очі, а потім переходити до обличчя.

Накладні вії

Накладні вії допомагають зробити погляд яскравішим і виразним. У вечірньому макіяжі доречно все: акуратні пучки, густі та довгі вії, що "створюють ефект драми", і навіть кольори варіанти.

Подружіться з помадою

Свята – це розмови, сміх, страви та напої. Якщо ж ви не хочете регулярно перевіряти стан свого макіяжу, то зробить акцент на очі, а на губи нанесіть блиск чи нюдову помаду. Але, якщо ж ви вирішили зупинити свій вибір на яскравій помаді, то обирайте стійку. Також перед нанесення помади нанесіть тональний крем або консилер на губи, аби вона трималася ще краще.

Додайте обличчю "фарб"

На святах люди зазвичай роблять фото та знімають відео. Як відомо, камера здатна "з'їсти" макіяж. Тобто якийсь легкий денний мейкап на фото може бути зовсім не помітним. Якщо ж ви робите яскравий, святковий макіяж, ще й плануєте фотографуватися, то не бійтесь робити контурінг, використовувати рум'яна чи хайлайтер. Ці продукти зроблять вашу шкіру більш живою та підкреслять ваш вечірній образ.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.