Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

У пошуках себе: поради, що допоможуть створити власний стиль

Розповідаємо, які 5 порад допоможуть вам створити свій власний унікальний стиль і чому це важливо

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Як знайти власний стиль

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Більшості з нас важливий зовнішній вигляд. Ми прагнемо бути стильними та слідкувати за трендами. Проте часто дотримання модних тенденцій не допомагає. Це пов'язано з тим, що кожна людина має самостійно навчитися підбирати речі, які підходять саме їй. Таким чином створюється власний індивідуальний стиль.

Розповідаємо, що саме потрібно, аби його відтворити.

Чому стиль такий важливий

Наявність власного стилю – це те, що справить враження на інших людей. Крім того, це змушує нас запам'ятовувати. Чи бувало у вас таке, що ви бачили у магазині одяг чи аксесуари та думали, що це точно підійде людині з вашого кола спілкування? Саме це і називається власний стиль. Проте як його відшукати?

Прислухаємося до себе

Насамперед потрібно вміти почути саме себе, адже це допоможе визначити, в якому образі вам буде найкомфортніше. Пам'ятайте, що ви маєте відчувати себе природно та впевнено. Звісно, необхідно не забувати врахувати базові речі. Наприклад, спосіб життя. Якщо ви регулярно користуєтеся громадським транспортом, постійно на ногах і кудись квапитесь, то туфлі на високих підборах та ефектні сукні можуть вам заважати.

Акцентна річ

Підберіть собі якусь відмінну річ, яка стане доповненням будь-якого образу. Що це може бути? Буквально що завгодно:

  • окуляри;
  • шарфики;
  • браслети;
  • сережки;
  • капелюшки;
  • прикраси для волосся тощо.

Проте ця деталь повинна бути доречною і гармоніювати з усім. Якщо ви зробите це правильно, то річ стане дійсно "вашою".

Стежити за модою

Не купуйте кожного сезону нові модні речі. Це не має жодного сенсу, адже дуже велика ймовірність, що вони припинять бути трендовими, а знайти їм місце у повсякденному гардеробі (нехай і у якості акценту) буде майже неможливо. Але фахівці радять спостерігати за стилем знаменитостей та різних медійних особистостей. Це допоможе вчитися комбінувати кольори, підбирати аксесуари тощо.

Експерименти

Знайти свій власний стиль не просто, і рідко кому вдається це зробити з першої спроби. Тому без експериментів тут не обійтися. Головне мати сміливість та не соромитися незвичних речей чи невдалих образів. Міняйте зачіску і колір волосся, якщо вам цього хочеться. Сміливо поєднуйте речі, якщо вам до душі їхнє поєднання. Давно хотіли щось одягнути, але не наважувалися? Нарешті настав час здійснити ваші мрії.

Аксесуари

Не недооцінюйте аксесуари, адже вони стануть доповнення будь-якого образу. Окуляри, годинник, сумка, браслети, кільця, хустки – це лише малий перелік предметів, які можуть доповнити ваш лук. Проте не забувайте знати міру. Спеціалісти радять не використовувати в одному образі понад трьох різних аксесуарів.

Раніше ми також розповідали, які кольори будуть популярними у 2024 році. Також ми писали, який лук обрати для святкування Нового року.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.