Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Новорічні подарунки – що не слід дарувати дітям на свята

Розповідаємо, які подарунки краще не дарувати дітям родичів та друзів, бо вони можуть викликати негативні емоції

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Погані ідеї подарунків для дітей

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

До новорічних свят залишилося зовсім мало часу, проте деякі люди все ще знаходяться у пошуках подарунків для своїх близьких, зокрема для дітей. Це можуть бути сини та доньки ваших друзів, ваші племінники тощо. А обрати подарунки для них буває зовсім непросто.

Детальніше про це пише mamammia.

Вибираючи подарунок для чужої дитини, ви не володієте всією інформацією про неї, тому можете помилитися у виборі. Проте є подарунки, яких краще взагалі уникати.

Одяг

З одягом може бути багато проблем. Наприклад, він не підійде за розміром, має неоднозначні написи, зображення тощо. Одяг сам по себе є гарним подарунком, адже свідчить про турботу та може задовольнити смаки людини (наприклад, якщо йдеться про улюблений колір чи принт з улюбленим персонажем). Проте якщо ви не володієте цією інформацією, то подарунком може виявиться марним чи навіть неприйнятним.

Іграшки, що видають багато шуму

Цей подарунок також є дуже специфічним, адже він може бути дискомфортним для оточення малечі. Йдеться наразі про ляльок, які плачуть, різні музичні інструменти тощо. Тому або виберіть в магазині іншу іграшку, або зверніться до батьків дитина та запитайте, чи не будуть вони проти такої забавки у власному домі.

Велика кількість солодощів

Можливо, вам здається, що даний подарунок є універсальним, бо для нього не потрібно знати вподобання дитини. Також солодощі можна дарувати дітям незалежно від віку та статі.

Проте не забувайте про наявність індивідуальних обмежень та алергічних реакцій. До того ж надмірне споживання солодкого може викликати проблеми зі здоров'ям. Тому будьте обачні та дотримуйтесь міри.

Небезпечні іграшки

Мова йде про ті подарунки, що вимагають постійної та ретельної уваги батьків. Така іграшка лише змусить родичів хвилюватися за здоров’я дитини. Крім того, малеча дійсно може собі зашкодити. Тому, якщо плануєте подарувати щось подібне, краще порадьтеся заздалегідь з батьками дитини.

Які бувають небезпечні іграшки

Раніше ми вже писали про іграшки, які діти часто хочуть отримати на Новий рік та Різдво, але фахівці наполегливо відмовляють дорослих від подібних подарунків. Це пов'язано з тим, що такі презенти здатні нанести більше шкоди, ніж принести користі та задоволення.

Наприклад, поганою ідеєю для новорічного подарунка є електричний самокат. Так, вважається, що ним можуть користуватися діти від восьми років та старше, але діти часто травмуються під час подібного катання: вони ризикують зламати кістки та отримати інші види травм. Це пов'язано з тим, що діти досить рідко можуть контролювати швидкість подібних приладів.

Якщо подібна інформація є для вас актуальною, то більше про небезпечні подарунки ви можете дізнатися у нашому матеріалі за посиланням.

Раніше ми також розповідали, яку небезпеку становить новорічна ялинка для дітей. Також ми пояснювали, як прикрасити кімнату підлітка до свят.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.