Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Модні лайфхаки – як завжди мати "дорогий" вигляд

Розповідаємо, які поради допоможуть вам зробити свій образ "дорожче" без великих витрат у магазинах

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ці поради допоможуть виглядати "дорого"

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Люди звикли до того, що фраза "виглядати дорого" стосується саме тих осіб, які одягаються виключно у бренди та залишають у магазинах одягу половину своєї зарплатні. Проте далеко не завжди справа полягає у ціні вбрання. Дорогі речі можуть виглядати погано, а досить бюджетний одяг, аксесуари чи взуття – вишукано. Все залежить тільки від вас та ваших зусиль.

Розкриваємо секрети, які подарують вашим речам "дорогий" зовнішній вигляд.

Чистка одягу

Будь-які (навіть дуже дорогі) речі матимуть непрезентабельний вигляд, якщо на них з’являються ковтуни. До того ж псувати образ може шерсть кішки чи собаки, що прилипає до вбрання.

Звісно, подібний стан речей не є приємним, але це зовсім не привід їх позбутися. Чудовим рішення буде придбати спеціальну машинку, яка видаляє катишки. Це буде набагато дешевше, ніж купувати нові речі, адже ціна на подібну машинку досить бюджетна.

А щоб зняти шерсть від тварин або будь-які інші ворсинки,слід купити липкий ролик, який можна знайти у будь-якому магазині. Проте, якщо ви не маєте можливості сходити в магазин, запізнюєтесь чи ще якісь несподівані обставини, то ви можете використати звичайний скотч.

Прасування одягу

Зім’ятий одяг також може створити погане враження про людину, адже подібний образ може виглядати недоглянуто. Тому фахівці все ж радять заздалегідь прасувати або відпарювати речі.

Стосується це правило не лише сорочок, але й інших предметів гардеробу:

  • футболок;
  • светрів;
  • суконь;
  • пальто тощо.

Зазначається, що на верхньому одязі також з часом можуть утворитися заломи та складки. Однак тут краще не експериментувати самостійно та звернутися до хімчистки.

Догляд за прикрасами

Багато людей, незалежно від статі, полюблять прикраси. Тому купують їх у якості аксесуарів. Проте не всі знають, що дорогі метали (з яких і робляться дані прикраси) вимагають особливого догляду. Золото та срібло мають властивість з часом тьмяніти, темніти чи окислюватися. Тобто подібні аксесуари вже не виглядають так яскраво та красиво, як у день покупки.

Повернути сріблу колишній вигляд досить просто: прикрасу кладуть в герметичну ємність з розчином з мила, нашатирного спирту і води хвилин на 10, а потім промивають під струєю води.

Варто додати, що способів очистити прикраси багато. Вибирайте той, який підійде саме вам.

Розподіл коштів

Експерти рекомендують не економити на прикрасах та аксесуарах. наприклад, сумках. Ці речі не є сезонною забаганкою, а є довготривалою інвестицією у гардероб.

Сумка допомагає тримати при собі всі необхідні речі та дає почуття впевненості. Теж саме можна сказати й про взуття.

Проте на ньому не слід заощаджувати ще й через те, що воно має бути комфортним та якісним, переживши усі сюрпризи погоди (сніг, дощі тощо).

"Ціна" образу складається здебільшого з дрібниць, вашого ставлення до них та їхнього догляду.

Раніше ми вже розповідали, які 5 розповсюджених помилок роблять люди під час вибору взуття. Також ми вже пояснювали, чому імпульсивні покупки не зможуть допомогти розрадити ваш день.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.