Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Ви теж їх робите – 5 помилок при виборі зимового взуття

Цих розповсюджених помилок треба уникати, аби придбати собі якісне зимове взуття та почувати себе комфортно

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ці помилки слід враховувати під час шопінгу

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Вибір взуття – досить відповідальна та важка справа. Ми маємо обрати те, що добре комбінуватиметься з одягом, буде зручним, задовільнить наші уподобання, буде якісним тощо. Важко враховувати одразу всі фактори.

Видання Zhenskiy розповідає про 5 порад, які допоможуть вибрати зимове взуття та не пожаліти про покупку.

Шопінг зрання

Перше помилка під час подібного шопінгу – це вибір взуття зрання. Зазначається, що багато людей полюбляють ходити за покупками саме вранці. Нам здається, що таким чином ми виконаємо важливі справи (а придбати взуття якраз є дуже важливим), а далі можемо розслабитися.

Проте у ранковий час розмір ноги менший. Це пов'язано з тим, що до вечора ноги злегка набрякають. На це впливає безліч факторів:

  • накопичена втома за день;
  • постійно ходьба;
  • сидіння тощо.

Тому куплена з самого ранку пара взуття, яка здавалася такою комфортною, ввечері може виявитися марною тратою грошей.

Взуття впритул

У цьому пункті знову йдеться про розмір, адже це досить розповсюдження помилка серед покупців. Наголошується, що дуже багато людей купляють взуття впритул. Чому це проблема?

На думку багатьох людей, з часом хутро всередині зимового взуття "втопчеться" і взуття стане більш просторим. Проте для цього вам доведеться чекати не менше місяця.

Фахівці також стверджують, що саме зимове взуття слід вибирати на розмір більшу, аби всередині залишався так званий прошарок повітря. він допоможе вашим ногам постійно знаходитися у теплі. Також при необхідності можна буде надіти теплі шкарпетки, але при цьому не відчуватимете дискомфорт.

Слизька підошва

Коли ми йдемо купляти одяг, взуття чи аксесуари, то перше, що нас цікавить – це зовнішній вигляд речей.

Але ж в зимових моделях нас так само, як його краса та трендовість, має цікавити підошва. Купуючи чоботи зі слизькою підошвою (нехай і дуже гарне), ви ризикуєте отримати травму під час ожеледиці чи іншої поганої погоди. Тому обов'язково перевіряйте взуття перед тим, як віднести його на касу чи додати у кошик.

Слабкий вологозахист

Деякі люди вважають, що все зимове взуття "за замовчуванням" вважається вологозахищеним. Але це, на жаль, не так. Далеко не всі виробники зимового взуття турбуються про вологозахист своїй продукції. Тому проблеми промерзання ніг, застуд та можливих ускладнень досить популярні у холодну пору року.

Спеціалісти ж рекомендують у цьому випадку купувати зимове взуття, орієнтуючись на натуральні матеріали та наявність якісної прошивки. Така покупка точно збереже ваше здоров'я.

Підбори

Також варто додати про проблему, яка стосується саме жінок – це вибір взуття на високих підборах, що часто не сумісно з погодними умовами, які нам диктує зима.

Фахівці радять звернути увагу на чоботи на невисокому товстому каблуці з глибоким протектором, а він високих і тонких каблуків відмовитися до настання весни.

Раніше ми вже розповідали про імпульсивні покупки, які тільки шкодять вам та вашому гаманцю. Також ми вже пояснювали, які кольори стануть антитрендами у 2024 році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.