Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Залипнете на цілий вечір: 5 застосунків, що розважать на Новий рік

Ці 5 розважальних додатків ідеальні для домашньої вечірки, адже створять святкову атмосферу та розвеселять всіх гостей

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Застосунки для новорічної вечірки, які сподобаються вашим гостям

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

До Нового року залишилося зовсім мало часу. Але якщо 31 грудня до вас завітають гості, то вам ще доведеться виконати багато справ зі свого новорічного списку, зокрема вигадати, як розважати гостей.

Розповідаємо, які 5 розважальних додатків для Smart TV здатні зайняти будь-яку компанію.

Душевні розмови та новорічна вечеря – дійсно гарний вид дозвілля, проте рано чи пізно їсти набридає, а розмови хочеться замінити чимось більш жвавим та веселим. Тому розважальні застосунки чудовий варіант для вечірок та святкування будь-яких подій.

QuizzLand. Quiz & Trivia game

Чимало людей полюбляють вікторини. А позмагатися у кмітливості зі своїми друзями та родичами завжди весело та цікаво.

QuizzLand є однією з найпопулярніших у світі онлайн-вікторин. Також вона містить понад 40 тисяч запитань абсолютно різної тематики.

Крім того, з кожною вашою правильною відповіддю питання стають все складнішими. Тому даний додаток є чудовою можливістю створити вдома атмосферу конкуренції, перевірити себе, дізнатися багато нового та розважитися.

Плейлисти на Spotify

Більшість людей мають цей застосунок на телефоні чи комп'ютері. Проте мало хто встановлює його на телевізор. Проте Новий рік – чудова нагода це виправити.

Плейлісти на Spotify здатні створити у вашій квартирі (зокрема у кімнаті, де ви зберете гостей) справжній міні-клуб зі святковою атмосферою та музикою. А спільні тематичні плейлисти ідеально пасуватимуть домашній вечірці.

Створити їх зовсім просто:

  • заходите у "Налаштування";
  • вибираєте пункт "Запросити співавторів";
  • відправляєте посилання друзям, які хочуть додати улюблені треки.

До того ж ви можете запропонувати гостям заздалегідь створити плейлисти з певними жанрами чи виконавцями. Або ж зробити акцент на новорічні треки, аби цілий вечір у вашій оселі звучала виключно святкова музика.

Singa: Sing Karaoke & Lyrics

Музика є одним з основних критерієм хорошої вечірки. Проте не обов'язково її саме слухати. Можливо, ви чи хтось з гостей захоче заспівати?

Додаток Singa: Sing Karaoke & Lyrics пропонує понад 80 000 пісень. Ви можете обрати що завгодно – від класики до сучасних хітів. Проте також не забувайте про тематичні сонглісти з піснями Мерая Кері чи Wham!

Варто ще додати, що застосунок також має так званий ведучий вокал, який допомагає співати незнайомі вам пісні.

Не соромтесь та влаштуйте вдома справжнє караоке.

The Jackbox Party Pack

Вже 10 років поспіль кампанія Jackbox Games випускає одну з найпопулярніших у світі серій ігор для домашніх вечірок. Щороку виходить новий Party Pack, який містить добірку з 5 ігор:

  • вікторина;
  • стратегія;
  • музичні квізи;
  • малювання тощо.

Тобто кожного року у добірці з'являються нові ігри, але незмінною залишається вікторина You Don't Know Jack. Її правила прості: гравці відповідають на питання (сфери питань абсолютно різні), а за правильні відповіді отримують за це віртуальні гроші.

Riptide GP2

Riptide GP2 – гоночна гра, де ви – водій водного гоночного мотоцикла. Сюжет дозволяє змагатися у 60 видів перегонів. Вибирайте те, що вам до душі – хоч звичайні гонки на воді, хоч їзда у вільному стилі.

Така розвага ідеально підійде для невеликої компанії: грати можна в групі до шести людей. Тому, якщо цього року до вас завітали мала кількість гостей, то не засмучуйтесь: для веселого свята та цікавого дозвілля зовсім не обов'язково "збирати стадіони". Ви можете обмежитися найближчими людьми біля себе та добре провести вечір.

Раніше ми вже розповідали, у які настільні ігри можна пограти з друзями та родичами на новорічні свята. Також ми пояснювали, як розрахувати кількість їжі та напоїв на Новий рік.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.