Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Вразять кохану – який подарунок купити дружині чи дівчині на Новий рік

Ці варіанти подарунків однозначно приємно здивують вашу кохану жінку у новорічну ніч

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Варіанти подарунків для дружини

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

До Нового року залишилося декілька днів. Проте ще багато людей знаходяться у пошуку того самого ідеального подарунку для своїх близьких. Можливо, ви саме зараз перебуваєте у пошуку подарунка для дівчини чи дружини.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала ідеї подарунків на Новий рік, які можуть сподобатися вашій коханій жінці.

Дзеркало з підсвіткою

Це чудовий варіант подарунку для любителів селфі та ідеальних макіяжів – зручне дзеркало, яке допоможе зробити красиві макіяжі та якісні фото. Наприклад, якщо ваша дівчина полюбляє робити різні образи та ділитися ними в соціальних мережах, активно знімає відео в Tiktok або фанатка яскравих макіяжів, то радимо замислитися над цим подарунком.

Набір книг

Українські видавництва зараз активно випускають різні книги – як українські, так і переклади іноземних. Але якщо вам здається, що книга – занадто бюджетний та не цікавий подарунок, то ви помиляєтесь.

Ви завжди можете замовити подарунковий набір, до складу якого входить мінімум три книжки. Ваша дівчина обожнює загадки? Ідеальним подарунком можуть стати детективи Агати Крісті.

А, можливо, ваша дружина з дитинства справжня фанатка Гаррі Поттера? Новий рік – час казкової атмосфери, тому чому б не подарувати коханій людині казку у вигляді сімох гарних книг про магію.

Ювелірна прикраса

Нагадаємо, що 2024 рік – рік Зеленого Дракона. Тому подарувати прикрасу буде досить символічно. Особливо, якщо вона буде зеленого кольору:

  • нефрит;
  • зелений сапфір;
  • смарагд;
  • хризоліт;
  • олександрит тощо.

Вибір прикрас також досить великий

  • сережки;
  • браслет;
  • підвіска;
  • каблучка.

Сертифікат у магазин косметики

Подарунок досить універсальний, практичний, але від цього не менш приємний. Проте, аби не прогадати з брендом, краще все ж обмежитися саме сертифікатом, аби ваша дівчина або дружина змогла вибрати те, що їй дійсно підійде та буде необхідним.

Стильні аксесуари

Аксесуари – це не тільки ювелірні вироби. Не забувайте також про сумки, наручні або смарт-годинники тощо. Пригадайте: можливо, ваша кохана вам натякала, що хоче подібний подарунок?

Гаджети

Мова йде про навушники, Bluetooth-колонки та інші подібні речі. Наприклад, навушники стануть чудовим подарунком для дівчини, що постійно слухає музику:

  • під час прибирання;
  • у спортзалі;
  • транспорті;
  • під час прогулянок.

Також можна придивитися до фітнес-браслетів, якщо ваша дівчина полюбляє займатися спортом.

Парфуми

Досить класичний, але чудовий подарунок. Зверніться до консультанта у магазині парфумерії, аби вона допомогла вам підібрати аромат. Також ви можете записати назву улюблених парфумів вашої жінки чи сфотографувати флакони, аби вам було легше зоорієнтуватися під час покупки.

Раніше ми вже пояснювали, які подарунки можуть становити небезпеку для дітей. Також ми писали про подарунки, які не слід дарувати або приймати у Новий рік, адже вони можуть принести у дім нещастя.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.