Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Принесуть злидні та нещастя: які подарунки не можна дарувати та приймати на Новий рік

Розповідаємо, яким саме подарункам не місце під ялинкою цього року, адже вони можуть викликати гнів у Зеленого Дерев'яного Дракона

Фото: Pexels . Колаж: Pro Гроші

Новорічні подарунки, від яких варто відмовитися цього року

Фото: Pexels . Колаж: Pro Гроші

Наближається 2024 рік – рік Зеленого Дракона. Фахівці радять зустріти покровителя нового року правильно: з певними стравами на святковому столі, кольорами декору та ялинкових іграшок тощо. Проте обмеження стосуються також і подарунків: деякі з них можуть становити небезпеку для вашого добробуту у наступному році.

Розповідаємо про небезпечні подарунки, які не можна приймати та дарувати на Новий рік.

На Новий рік всі ми даруємо та приймаємо подарунки. Дана традиція також є чудовим жестом уваги та турботи. Таким чином ми показуємо свою залученість у життя інших. Зазвичай подарунки роблять для певного кола людей:

  • родичі;
  • друзі;
  • партнери;
  • колеги тощо.

Проте, аби зробити гарний подарунок, треба знати про вподобання та потреби людини. Але спеціалісти рекомендують також дізнатися, які подарунки краще не дарувати і не приймати, аби не накликати на себе біду. Зазначається. що кожного року варіації подібних подарунків можуть різнитися.

Що не можна дарувати чи приймати у 2024 році

Дракони – міфічні істоти, які просто обожнюють різні скарби, розкіш та багатство. Тому намагайтеся уникати подарунків, які зроблені своїми руками, тобто у стилі handmade. Для Дракона це буде недостатньо вишукано.

Відмовтесь також і від банальних подарунків – шампуні, мило, гелі для душу тощо. Також краще відкладіть ідею придбати подарунок із різким запахом, наприклад, парфуми. Залиште цей варіант на інші свята, а для Нового року вигадайте щось інше.

Експерти застерігають: не даруйте речі, які пов'язані з вогнем. Навіть якщо йдеться про просте зображення (наприклад, картина). Не забувайте, що вогняна стихія належить тільки Драконові. Тому господар року не потерпіть, якщо хтось буде на неї зазіхати. І будьте певні: ділитися він точно не забажає.

У Китаї є повір'я, що в рік Дракона не можна дарувати будь-який годинник – наручний, настінний та інші. Згідно з китайськими прикметами, такий подарунок може наблизити смерть та скоротити роки життя у рік Дракона.

Окремо можна виділити свічки, адже вони підходять одразу під три пункти:

  • можуть мати різкий запах;
  • належать до стихії вогню;
  • згідно з прикметами, віщують швидкі похорони.

Вважається, що символу року 2024 сподобаються яскраві кольори. Тому і подарунок, і його упакування має бути яскравого кольору (наприклад, червоний). А от від темних, спокійних кольорів на цей раз краще відмовитися. Особливо це стосується чорного.

Ще кілька щодо новорічних подарунків на 2024 рік:

  • Не приймайте у подарунок і не даруйте іншим ножі – вони приваблюють сварки та нещасні випадки.
  • Відмовтесь від пустих гаманців – вони можуть залучити у життя бідність.
  • Спідня білизна – символізує сімейні проблеми.

Що подарувати на 2024 рік

Нагадаємо, що Дракон є також і Дерев'яним. Тому найкращими подарунками в його рік вважаються подарунки з дерева.

Також Дракон позитивно сприймає подарунки зеленого кольору:

  • посуд;
  • одяг;
  • предмети інтер'єру;
  • книжки.

Також Зеленому Дракону подобаються різноманітні предмети розкоші, тому придивіться до прикрас і брендових речей (аксесуари, косметика тощо).

Раніше ми писали про подарунки, які не слід дарувати дітям на свята. Також ми вже пояснювали, як красиво та швидко упакувати новорічний подарунок.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.