Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

День великих знижок: корисні лайфхаки для успішного шопінгу на Чорну п'ятницю

Чорна п'ятниця може стати дійсно гарним днем для придбання товарів, якщо підходити до покупок з обачністю та уважністю

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Лайфхаки до Чорної п'ятниці

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Наближається Чорна п'ятниця – всесвітній день розпродажів. У цей день магазини переповнені клієнтами, які бажають накупити речей, але при цьому заощадити свої кошти. Проте, щоб здійсинити цю мету, потрібно дотримуватися певних правил, щоб отримати максимум від покупок та не витратити весь свій бюджет.

Сайт Pro Гроші пропонує дізнатися, які лайфхаки допоможуть вам зробити своїх покупки під час Чорної п'ятниці максимально вигідними.

Які поради допоможуть під час знижок

Передивіться всі свої речі. Можливо, ви вже маєте товар, який збираєтесь придбати, просто забули про нього чи він завалявся десь у шафі. Чорна п'ятниця може бути вигідною лише у тому випадку, якщо ви купляєте те, що дійсно необхідно.

Складіть список потрібних речей. Якщо ви будете обирати довго, то велика вірогідність, що потрібного вам розміру або кольору просто не залишиться. Якщо ж йдеться про онлайн шопінг, то не забудьте зберегти потрібні вам товари у кошик.

Визначтесь заздалегідь зі своїм розміром. На різних сайтах розмір взуття та одягу може відрізнятися. Якщо ви будете довго визначатися з розміром, то знову таки, можете втратити можливість придбати необхідні речі. Зазвичай подібні магазини мають таблиці, де вказана розмірна сітка. Також ми можете звернутися по допомогу до працівників.

Перевірте ціни за декілька днів до Чорної п'ятниці. Так, деякі українські магазини дуже люблять у четвер, напередодні дня знижок, підняти ціну в два рази, а у Чорну п'ятницю зробити "знижку" у -50%. Тобто купляти цей товар просто немає сенсу.

Порівнюйте ціни у фізичних та онлайн магазинах. Існують компанії, які роблять ціни в онлайн-магазинах нижче, ніж у звичайних. Таке часто стається з певним видом товарів. Наприклад, з косметикою.

Не купуйте товари тільки заради подарунків. Якщо ви хочете придбати якусь річ лише для того, щоб отримати подарунок, то не варто це робити. Подібний товар може виявитися неякісним або, може, у нього закінчується термін придатності.

Краще навідуйтесь до магазинів у певний час. Найкращими годинами для покупок товарів є перші часи відкриття (до 10 ранку) та вечір. Ця порада допоможе тим, хто бажає уникати черг та зекономити свій час. Вважається, що найбільше людей в магазинах збирається вдень, зокрема в обід.

Надавайте перевагу покупкам онлайн. Це стосується людей, у яких брак часу, але вони дуже хочуть зайнятися шопінгом у Чорну п'ятницю. Якщо ви будете обирати товари в інтернет-магазинах, то вам не доведеться стояти в черзі. Але якщо ж вас цікавить обрати товар особисто (наприклад, ви хочете протестувати тональний крем або побачити вживу колір помади), то виділіть час та зробить це заздалегідь, щоб у п'ятницю вже одразу взяти потрібні продукти та піти до каси.

Користуйтеся саме готівкою, а не карткою. Таким чином простіше контролювати власні витрати та розуміти, скільки грошей залишилося та скільки ще можна витратити.

Якщо ж вам не вдасться купити всі речі, які вам хотілося, то не засмучуйтесь. Знижки можна зустріти протягом всього року – як у лютому, так і у липні. До того ж, ці знижки іноді бувають більш вигідними, ніж на Чорну п'ятницю.

Коли саме очікувати на знижки

Ми вже писали раніше, що Чорна п’ятниця цьогоріч припадає на 24 листопада. Більш детально про день великих знижок ви можете прочитати у нашому матеріалі за посиланням.

Раніше ми розповідали, які товари краще не замовляти на OLX. Також ми пояснювали, які товари краще не купувати на Чорну п'ятницю.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.