Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Незвичайні оголошення: скільки коштують послуги друга на OLX

На сайті OLX можна знайти різні послуги та товари, проте деякі з них можуть виявитися досить цікавими

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Підтримка та поради з OLX

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

OLX – платформа онлайн-оголошень, яка добре відома кожному українцю. На сайті можна продати речі чи купити буквально будь-які товари. Проте люди також його використовують для надання власних послуг чи пошуку потрібних їм фахівців: репетиторів, сантехніків тощо. Проте трапляються і більш дивні оголошення.

Редакція сайту Pro Гроші розповідає, скільки в Україні коштують послуги друга чи подруги за годину.

Хто та чому користується такими послугами

У наш час далеко не всі люди мають змогу у будь-яку хвилину зв'язатися з друзями, аби ті їх підтримали чи вислухали. Тому деякі люди можуть шукати собі співрозмовника за допомогою інших джерел:

  • різних сайтів;
  • додатків для знайомств;
  • соціальних мереж.

"Тобі самотньо та сумно? Налинули зневіру, розпач, туга? Друзям ніколи тебе слухати, а з родичами не знаходиться розуміння? Пиши сюди!", – йдеться в одному з оголошень.

Також зазвичай українці вказують, що мають великий життєвий досвід, тому можуть і вислухати, і дати пораду. проте зустрічаються й ті, хто удосконалює професійні навички.

"Навчаюсь на психолога КПТ і РЕПТ,золотий стандарт в міжнародній спільноті ,також вивчаю психологію комунікацій і відносин між чоловіком і жінкою", – пише користувачка платформи OLX в своєму оголошенні.

Варто ще додати, що багато людей втратили близьких чи зв'язок з близькими через повномасштабне вторгнення. Тому можуть відчувати самотність та покинутість.

"Також я розумію, що у зв'язку з війною в Україні багатьом чоловікам і дівчатам хочеться знайти когось, кому можна виговоритися. Я готова вислухати і допомогти своєю увагою у переписці. Нехай наші слова стануть іскрою надії та підтримки в складні часи", – йдеться у ще одному оголошенні щодо друга на годину.

Ціна послуг

Вартість послуг вказується зовсім різна. Мінімальна ціна 100 гривень за годину. Проте телефонна розмова може коштувати більше – приблизно від 300 гривень.

Мала кількість пропонує поговорити у відеочаті. Але ця послуга буде коштувати ще дорожче – за годину розмови доведеться віддати від 300 гривень чи навіть більше.

Спілкування відбувається виключно дистанційно. Зустрічей він-на-віч у таких оголошеннях не пропонується.

Як знайти друзів у дорослому віці

Раніше ми вже розповідали, як знайти друзів, коли ти доросла людина. Чимало хто вважає дане завдання складним, адже ми звикли знаходити друзів ще у дитинстві.

Проте дорослі люди також потребують спілкування, підтримки тощо. Але іноді шляхи зі старими друзями розходяться, а як знайти нових – невідомо.

Якщо ви якраз і є дорослою людиною, яка шукає друзів, то радимо ознайомитися з нашим матеріалом за посиланням.

Раніше ми вже розповідали, чим цікавим можна зайнятися у січні. Також ми писали про настільні ігри, які сподобаються вам та вашим близьким.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.