Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Неможливе можливо? Як знайти друзів у дорослому віці

Друзі потрібні як дітям, так і дорослим, проте у дорослому житті їх знайти буває дещо складніше

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Де знайти друзів, коли ти вже доросла людина

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Більшість людей, яких ми називаємо друзями, це ті, кого зустрічаємо ще у дитинстві чи юнацтві. У такому віці ми знайомимось у гуртках, секціях, школі та завдяки різному дозвіллю (наприклад, під час поїздки у дитячий табір) тощо. Але знайти друзів у дорослому віці також можливо, нехай і дещо складніше.

Редакція сайту Pro Гроші розповідає, де знайти друзів, коли ти вже давно доросла людина.

Друзі – важлива складова нашого життя, яка приносить безліч позитивних емоцій. Проте часто, під час дорослішання, ми втрачаємо з ними зв'язок. Хтось переїжджає вчитися в інше місто, хтось вирішує створити родину та повністю занурюється у це, а з кимось ми просто стаємо чужими людьми через різний світогляд.

Тому знайти друзів вже у свідомому, дорослому віці досить гарне рішення. І один з найкращих способів це зробити – шукати людину зі схожими інтересами. Де це можливо зробити?

Спорт

Фізична активність це не тільки спосіб покращити своє здоров'я та фізичну форму, а ще й чудова можливість відшукати собі нових друзів.

Ви можете доєднатися до щотижневих занять йогою або танців, чи, наприклад, зайнятися командним видом спорту:

  • баскетбол;
  • волейбол;
  • теніс;
  • футбол тощо.

Заняття для дорослих

Відшукайте у своєму місті варіанти дозвілля для дорослих та виберіть те, що вам до душі. Це можуть бути заняття з акторської майстерності, курси з вивчення французької мови чи щотижневі ігри в "Мафію".

Таким чином ви зможете вбити одразу двох зайців – займатися саморозвитком та відшукати нові знайомства.

Батьківські групи

Якщо ви маєте дітей, то можете спробувати знайти друзів серед інших батьків, адже ви точно матимете багато спільного. Поспілкуйтесь з іншими батьками, коли приводите дитину у школу, садок чи на дитяче свято.

Також ви можете організовувати різні шкільні заходи чи спілкуватися з іншими батьками у відповідних групах, наприклад, у Facebook. Пам'ятайте, що друзів не знайдуть вас самі, а для досягнення будь-якої мети потрібно діяти.

Волонтерство

Волонтерською діяльністю наразі займається багато українців різної статі, віку тощо. Серед волонтерів ви можете зустріти як підлітків, так і людей похилого віку.

Тому зверніть увагу на те, аби допомогти людям чи тваринам, та знайти людей, які будуть розподіляти ваші цінності та інтереси.

Робота

Не слід також забувати про можливість дружби з колегами. Це відбувається приблизно так само, як в школі – подружити досить легко, коли ви постійно знаходитесь разом та маєте багато тем для розмов.

Подібна дружба часто розвивається автоматично, проте ви також можете запросити колег на каву чи на якесь спільне дозвілля після роботи.

Соціальні мережі та додатки

Також можна використати на свою користь соцмережі та різні застосунки для знайомств, де ви заздалегідь позначите, що шукаєте саме друзів.

Шукайте людей, які мають з вами спільні інтереси – ігри, косплей, книжки, спорт. Підпишіться на цікавих вам людей та обміняйтесь повідомленнями.

Додайте у своє життя більше знайомств та спілкування. Тоді ви обов'язково знайдете нових людей.

Раніше ми вже розповідали, які настільні ігри точно сподобаються вам та вашій компанії. Також ми вже розповідали про п’ять цікавих застосунків для вечірки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.