Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Святковий настрій забезпечено: найкращі меми про новорічні подарунки (фото)

Новорічні свята є випробуванням для гаманця, бо треба десь знайти гроші на подарунки всім друзям і близьким

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Підбірка мемів про новорічні подарунки та все, що з ними пов'язане

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Українці звикли жартувати про Новий рік і всі супутні атрибути, вигадуючи смішні та незабутні меми. Наприклад, чудовою темою для розваг є подарунки, на які щоразу потрібно знаходити чимало коштів. Звісно, хтось економить, але здебільшого наші громадяни не шкодують грошей на презенти рідним і близьким людям. А потім із нетерпінням чекають наступної зарплати, щоб не померти з голоду.

Сайт Pro Гроші зібрав для читачів найсмішніші курйози та меми про новорічні подарунки, а також проблеми, які їх оточують.

Невизначеність найстрашніша

Коли настає час обирати подарунки, найбільша проблема – правильно розставити пріоритети і купити коханій людині чи другу саме те, що їм сподобається. На жаль, часто виходить навпаки: маючи найкращі спонукання, ми даруємо щось непотрібне. Знаючи бажання отримувача, легше підібрати презент, але навіть в такому випадку існує імовірність не вгадати.

Тому краще не робити сюрпризів, а заздалегідь дізнатися вподобання. Щоправда, близькі люди самі не завжди розуміють, що хочуть отримати на Новий рік. Це значно ускладнює завдання, але дає привід для безсмертних жартів.

Фінансовий стан під загрозою

Різдвяно-новорічний період є дуже витратним, бо треба знайти гроші на подарунки, святковий стіл, інколи оренду житла та безліч інших потреб, які з’являються напередодні Нового року. Постає питання, як не розоритися і забезпечити себе всім необхідним? Зарплати ледве вистачить, але ж треба ще місяць прожити. Банківська карта пуста, зате під ялинкою лежить гора подарунків.

Дарувати та отримувати з вдячністю

Комусь може не пощастити з чоловіком, тоді доведеться взяти справи у власні руки. Точніше, скористатися грошима коханого і порадувати себе самостійно. Так зможете забезпечити радісний настрій у святкові дні та позбавити чоловіка зайвих хвилювань. Щоправда, треба бути обережними з витратами, щоб не залишити люблячу людину без грошей.

@lotraaa , . . . ###newyear Rockin' Around The Christmas Tree – Brenda Lee

 | Фото: Pro Гроші
 | Фото: Pro Гроші
 | Фото: Pro Гроші
 | Фото: Pro Гроші
 | Фото: Pro Гроші

Меми про подарунки на Новий рік

Фото: Pro Гроші

Меми про подарунки на Новий рік

Фото: Pro Гроші

Меми про подарунки на Новий рік

Фото: Pro Гроші

Меми про подарунки на Новий рік

Фото: Pro Гроші

Меми про подарунки на Новий рік

Фото: Pro Гроші

Намагайтеся отримувати радість та насолоду від новорічних подарунків, щоб процес дарування чи отримування став незабутнім і приємним досвідом. Вдячність допомагає створити позитивний настрій, чого сильно не вистачає українцям вже майже два роки. Не забудьте подякувати за увагу, щоб зробити ще один приємний сюрприз своїм рідним.

Раніше сайт Pro Гроші писав, який подарунок купити дружині чи дівчині на Новий рік. Також ми повідомляли, що популярні магазини встановили знижки на подарунки та розповідали, де можна вигідно скупитися.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.