Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Як назвати хлопчика – 7 імен для справжніх лідерів

Вважається, що діти з цими іменами будуть успішними та щасливими протягом життя

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Імена для хлопчиків

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Чимало батьків досить довго вибирають ім'я для своєї майбутньої дитини. Це пов'язано з тим, що вони звертають увагу не тільки на милозвучність, красу та оригінальність імені, а ще й на його значення.

Розповідаємо про імена для хлопчиків, які подарують їм гарну долю.

Ігнатій

Ім'я Ігнатій має давньоримське походження та перекладається як "вогненний". Такі хлопчики запальні, експресивні, імпульсивні та вперті. Дуже активні та непосидючі у дитинстві. Вони люблять перебувати в центрі уваги та керувати людьми. З них виростають справжні лідери.

Гліб

Гліб має кілька значень:

  • "улюбленець Бога";
  • "спадкоємець Бога";
  • "під захистом Бога".

Це ім'я скандинавського походження, яке робить дитину впевненою. Хлопчик, на ім'я Гліб завжди буде відповідальним. Така людина тримає своє слово попри будь-які обставини. Крім того, ім'я має сильну енергетику, яке захищатиме свого власника протягом життя.

Олексій

Ім'я Олексій з'явилося у Стародавній Греції. Воно означає "захисник", або "той, що оберігає". Власники цього імені – справжні кар'єристи. Вони досягають неймовірних успіхів та легко займають керуючі посади. Олексії дуже мужні та завжди стають на захист своїх близьких.

Орест

Орест має давньогрецькі корені та трактується як "той, що підкорює вершини" чи "той, що стоїть на горі". Орести завжди досягають те, чого прагнуть і бажають. Навіть якщо проти них буде цілий світ. Це неймовірно цілеспрямовані особистості. Проте вони також бувають дуже вперті. Це може стати справжнім викликом для майбутніх батьків.

Юліан

Це ім'я має латинські корені та утворилося від імені Юлій. Трактується як "з роду Юліїв"чи "юліанець". Власники цього імені – креативні та талановиті. Вони не бояться змін і не люблять рутину. Зазвичай Юліани справжні творчі особистості, які знаходять себе у мистецтві.

Максим

Ім'я Максим прийшло зі Стародавнього Риму. Воно має багато трактувань

  • "грандіозний";
  • "величезний";
  • "великий";
  • "колосальний";
  • "гігантський".

Власники цього імені дуже сильні як фізично, так і морально. Крім того, вони чудові оратори та добре ладнають з абсолютно різними людьми. Максими часто стають успішними завдяки своєму вмінню знайти спільну мову з будь-ким.

Остап

Остап має давньогрецькі корені та перекладається як "твердий", "стійкий", "міцний", "врівноважений", "спокійний". Такі хлопці завжди є лідерами у всіх компаніях та колективах. Вони спокійно, проте впевнено йдуть до своїх мрій. Людина, на ім'я Остап логічна та послідовна. Вони сміливі і не бояться жодних викликів життя.

Пам'ятайте, що ми і є головними вершниками нашої долі. Тому людина з будь-яким ім'ям може стати багатою, успішною та щасливою. Головне працювати та вірити в себе.

Раніше ми вже розповідали про рідкісні та незвичайні імена для хлопчиків. Також ми пояснювали, які імена подарують вашій доньці амбіції та внутрішню силу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.