Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Імена-оберіги – як назвати дівчинку, аби захистити її від зла

Майбутні мами часто акцентують на тому, аби підібрати своїй дитині ім'я, що зроблять їхніх дітей щасливими та успішними

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Імена для дівчат

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Наші пращури вірили в те, що деякі імена здатні робити людей щасливими чи оберігати їх від нещасть. Вважається, що правильно підібране ім'я могло подарувати її власниці чудовий шлюб, багато дітей, здоров'я та добробут. Тоді як інші могли "нагородити" бідним та сумним життям.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала імена, які подарують дівчинці квиток у щасливе життя.

Олександра

Олександра означає відважна та сильна. Дівчинку, яку назвуть таким ім'ям, буде захищати всіх, хто їй дорогий і важливий. Завжди борються за справедливість. Жінки з таким іменем хоробрі, сміливі та впевнені у собі.

Водночас вони чарівні й жіночні. Олександрі по своїй натурі лідерки, які звикли брати на себе відповідальність. Це добре сприяє їхній кар'єрі, тому вони досить успішні. А будь-які перешкоди Олександрам зовсім не страшні.

Ольга

Ольга – "свята" або "мудра". Ім’я має скандинавське походження. Ці жінки відомі своєю рішучістю та твердістю характеру.

Дівчинка, яку назвуть Ольгою, буде дуже відданою натурою. З самого дитинства вона буде активною та вольовою. У дорослому житі така людина стане незалежною й амбіційною.

Вікторія

Загальновідомо, що Вікторія з латині – це перемога. Така жінка дуже яскрава особистість:
рішуча;

  • темпераментна;
  • смілива;
  • наполеглива.

У стосунках вона завжди проявляє лідерство. При цьому така дівчинка буде вірною подругою та завжди запропонує свою допомогу. Спілкуватися з Вікторією дуже приємно, адже вона лагідна, ніжна та спокійна.

Віра

Віра дослівно перекладається з грецької як "віра". Такі дівчата завжди розсудливі, врівноважені та послідовні. Часом навіть трохи флегматичні.

Віра має твердий характер і чудову інтуїцію. Саме тому негаразди у її житті майже ніколи не трапляються. Жінки, яких звуть Віру, дуже везучі.

Дарина

Дарина – це "подарована", "подарунок. Вважається, що ім’я має старослов’янські корені. Дарині притаманні чутливість, мрійливість та кмітливість.

З мінусів – дівчинка може бути занадто самокритична, тому потребує підтримки рідних і друзів. Хоча це точно не зіпсує життя Дарині. Її чарівність та працьовитість допомагають їй досягнути успіхів та кар'єрних висот.

Маргарита

Маргарита – з грецької "перлина" чи перли". Таке значення вже є причиною назвати дитину саме таким ім'ям. Але це ще не все.

Маргарита з самого дитинства проявляє лідерські якості, дуже активна і зовсім не сором'язлива. Зовсім не боїться висловлювати свою думку та вільна від стереотипів. Такі люди дуже талановиті та успішні.

Валерія

Валерія – міцна. Проте йдеться не стільки про фізичне здоров'я, скільки про характер та вміння досягати своєї мети. Валерії дуже вперті та цілеспрямовані.

Дівчата, які є власницями такого імені, справжні авантюристки, які готові змагатися та перемагати. Вони дуже емоційні та мають гарну інтуїцію. Також такі жінки є дуже емоційними, відповідальними та наполегливими.

Раніше ми вже розповідали про рідкісні та незвичні імена для хлопчиків. Також ми писали про імена, що дарують дитині потужну енергетику.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.