Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Почати жити по-новому — як рухатися далі після розриву стосунків

Розповідаємо, як відпустити старі почуття, припинити жити минулим та зцілити розбите серце

Фото: Pexels. Колаж:  Pro Гроші

Нещасливе кохання

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Незабаром День Святого Валентина, а ви все ще не можете відпустити минуле та рухатися далі? Звісно, що відпускати когось важливого завжди складно. Але це стане кроком на шляху до вашого саморозвитку та пошуку нового щастя. Звісно, що цей процес не спринт, а, скоріше, марафон. Але всі ми маємо навчитися проходити через нього.

Детальніше про це пише NewsBytes.

Приділить час собі

Під час кохання ми часто змінюємо власну зовнішність чи особистість заради очікувань партнера. Виділіть час, аби зрозуміти, що саме та чому ви змінили. Колір волосся? Зачіска? Може, вага? Інший макіяж чи стиль одягу? Ви стали менш привітні та галасливі, хоча це ваші основні якості?

Оцінка своїх змін та повернення до колишнього "я" допоможе швидше поставити хрест на минулих стосунках, адже таким чином ви зрозумієте, що людина не цінувала вас справжнього. І, можливо, через це ви були обмежені, наразі ж маєте почуття свободи.

Дивіться у майбутнє

Звісно, що ви можете бути не готові ходити на побачення. Але вони здатні відкрити для вас безліч чудових людей, цікавих подій та можливостей. Тому добре подумайте перед тим, як відмовитися від цієї ідеї. Хоча пошук правильного партнера може зайняти багато часу, зобов’язання дивитися вперед, а не зациклюватися на минулому, стає потужним каталізатором.

Надайте пріоритет іншим стосункам

Під час трауру по нещасному коханню люди часто ненавмисно нехтують іншими важливими стосунками:

  • замикаються у собі;
  • відмовляються від зустрічей;
  • ігнорують повідомлення та дзвінки;
  • переривають спілкування тощо.

Друзі та родина відіграють вирішальну роль, пропонуючи підтримку, отриману з власного досвіду.

Однак життєво важливо оцінити вплив цих взаємодій на ваше емоційний стан. Якщо будь-які стосунки негативно впливають на вас, то необхідно розв'язати цю проблему.

Визнайте правдивість ситуації

Оптимізм, безсумнівно, є похвальною рисою. Але зіткнення з теперішньою реальністю є не менш важливим у процесі зцілення. Потрібна сміливість і чесність для усвідомлення, що людина, яку ти любиш, не відповідає взаємністю на ці почуття.

Прийняття стає сходинкою до позитивного самозростання та дозволяє перенаправити свою увагу на здорове майбутнє.

Прийміть важливість минулого кохання

Визнати та підтвердити у своїй голові той факт, що важливі стосунки закінчилися, є важливим аспектом процесу зцілення. Хоча, звісно, що взаємодія з деякими людьми залишає незгладимий слід на нашій особистості.

Вшановуючи цей досвід, ви створюєте простір, який необхідний для емоційного закриття. Так ви спрямовуєте гармонія та стійкость на шляху до наступного розділу вашого життя.

Раніше ми вже розповідали про способи, які допоможуть полюбити себе. Також ми вже пояснювали, як побороти хронічну тривогу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.