Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Експродюсер "Грибы" та "Quest Pistols" став громадянином Росії: подробиці

Відомий український артист отримав російське громадянство, яке продемонстрував на фоні портрета Путіна та російського прапора

Фото: Unsplash, телеграм-канал Юрія Бардаша. Колаж: Pro Гроші

Бардаш отримав російський паспорт

Фото: Unsplash, телеграм-канал Юрія Бардаша. Колаж: Pro Гроші

Чимало українських медійних персон підтримали російське вторгнення в Україну. Вони закрили коментарі під своїми публікаціями у соціальних мережах, ігнорували факт повномасштабного вторгнення та продовжували працювати на аудиторію країни-агресорки. Деякі ж пішли далі, звинуватили українців в нацизмі та розповсюджували проросійську пропаганду, визнавши себе громадянами Росії. Наприклад, колишній продюсер гуртів "Quest Pistols", "Quest Pistols Show", "Грибы", "Нервы" Юрій Бардаш отримав російський паспорт.

Про це він похвалився у своєму Telegram-каналі, продемонструвавши документ на фоні портрета Путіна.

"Я дістаю із широких штанин…", – прокоментував своє громадянство продюсер.

Хто такий Юрій Бардаш

Юрій Бардаш – танцюрист, співак та продюсер, який підтримав російське вторгнення в Україну, переїхав до Росії та, як зазначилося вище, отримав російське громадянство.

Бардаш відомий співпрацею з різними популярними проєктами та виконавцями:

  • "Quest Pistols";
  • "Quest Pistol Show";
  • Луна
  • Гриби;
  • Wellboy.

У 2022 році артист заявив, що вважає себе "русскім чєлавєкам" та розповсюджував російську пропаганду. На той момент він знаходився у Грузії.

У липні того ж 2022 року артист втік до Москви, де "безпечно та красиво". Він написав, що одразу після прямо ефіру в Instagram, йому почала телефонувати незнайома людина та пропонувала покинути Грузію задля його безпеки. Бардаш відмовлявся, але далі, за його словами, йому зателефонували вже з України.

Він заявив, що йому повідомили про "грузинський легіон", який вже його шукає, тому "рюкзак був зібраний за п'ять хвилин".

Варто також додати, що через позицію Бардаша, з ним розлучилася дружина та мати його доньки Єлизавета, з якою продюсер одружився у 2020 році.

Сам Бардаш повідомив, що Єлизавета вважає його зрадником та забороняє йому спілкуватися з їхньою дитиною.

Зазначається, що батько Єлизавети Коцюби – колишньої дружини Бардаша – наразі захищає Україну від російських загарбників.

Крім того, всі українські артисти відмовилися працювати з Юрієм Бардашем після його скандальних заяв.

Зараз він продовжує транслювати проросійські наративи та лозунги.

Хто ще з українських зірок підтримав Росію

Однією з українських знаменитостей, хто підтримав країну-агресорку, є співачка Лоліта Мілявська.

Вона є уродженкою України, проте повністю підтримує російську військову агресію. Артистка проживає та працює на території Росії.

Співачка знаходиться у списку "Миротворець" та перебуває під санкціями РНБО.

У грудні минулого року вона потрапила у скандал, що пов'язаний з голою вечіркою Анастасії Івлєєвої, куди Лоліта прибула у компанії свого друга Філіпа Кіркова. Зазначимо, що він також підтримує геноцид українського народу.

Детальніше про скандал ви можете прочитати у нашому матеріалі за посиланням.

Раніше ми також розповідали про скандальне інтерв'ю української співачки Світлани Лободи. Також ми вже писали про українського співака Івана Дорна, який потрапив у черговий скандал.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.