Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Образила окупантів на "голій вечірці" – у Росії вимагають ув'язнити співачку-зрадницю Лоліту

Нагадаємо, що Лоліта з січня 2023 року є підсанкційною особою через її антиукраїнську діяльність та підтримку вторгнення Росії на території України

Фото: Обозреватель, Інформатор. Колаж: Pro Гроші

Зрадниця України співачка Лоліта потрапила у скандал

Фото: Обозреватель, Інформатор. Колаж: Pro Гроші

На території Росії вже другий день не вщухає скандал щодо московської "голої" вечірки телеведучої Анастасії Івлєєвої, де засвітилися артисти-путіністи та зрадники України. Усіх учасників, включно зі співачкою Лолітою Мілявською, вимагають посадити у вʼязницю.

Про це повідомляють соціальні мережі та російські ЗМІ.

Зазначається, що у ніч із 20 на 21 грудня в одному з нічних клубів Москви пройшла так звана Almost naked party, тобто дрес-код пропонував усім гостям одягнути мінімальну кількість одягу.

Фото: російські ЗМІ
Фото: російські ЗМІ

Зрадниця України, співачка Лоліта, з'явилася на події у компанії Філіпа Кіркорова, який відкрито підтримує геноцид.

Лоліта Мілявська прийшла на вечірку в напівпрозорому білому комбінезоні, зверху на який одягнула чорний мереживний пояс для панчіх.

Фотографії "російської еліти" зʼявилися в російських ЗМІ та викликали ажіотаж, за що Мілявській навіть довелося виправдовуватися.

Наразі ж мешканці країни-агресорки вимагають посадити її та інших гостей вечірки до в'язниці.

Аргумент у незадоволених росіян один – "образа" російських окупантів. Мовляв, окупанти в Україні ризикують власним життям, захоплюючи чужі території, доки в тилу розважаються оголені зірки. Про це пише OBOZ.

Наголошується, що щонайменше три організації звернулися до різних інстанцій з певними вимогами:

  • затримати;
  • публічно присоромити;
  • змусити перепросити;
  • посадити у вʼязницю учасників вечірки.

Також росіяни вимагають впровадити закон про "образу норм моралі, які характерні та традиційні для їхнього суспільства", який передбачатиме кримінальну відповідальність за подібні дії.

Інші "патріоти" Росії також вимагають перевірити всіх присутніх на вечірці та покарати їх за "пропаганду ЛГБТ". Вони стверджують, що знаменитості, що були помічені на вечірці Насті Івлєєвої, поширювали заборонені наративи.

Активісти організації "Зов народа" назвали вечірку "епіцентром скандальної розваги в той час, коли Росія веде СВО і виступає за традиційні цінності".

Зазначається, що найбільше їх обурило вбрання Кіркорова зі стразами.

Голова Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією Росії Віталій Бородін заявив, що вечірка Івлєєвої – "справжнісінька содомія, мракобісся, пропаганда ЛГБТ".

Що відомо про Лоліту Мілявську

Лоліта Мілявська є уроженкою України, проте повністю підтримує Росії під час її повномасштабного вторгнення.

Співачка ніколи не підтримувала Майдан, у 2015 році виступала в окупованому Криму, а у 23 квітня 2017 року, при перетині кордону України, була знята з потягу прикордонниками. Це відбувалося у зв'язку із забороною Службою безпеки України в'їзду на територію України

Наразі Лоліта Мілявська перебуває під санкціями РНБО та є фігуранткою списку "Миротворець".

Раніше ми вже писали, що українська співачка Світлана Лобода дала скандальне інтерв'ю, де знову назвала себе "маленькою людиною". Також ми пояснювали, у який скандал потрапив співак Іван Дорн.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.