Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Патріотизм закінчився? Іван Дорн анонсував російськомовний альбом

Відомий український музикант знову потрапив у скандал через створення контенту російською мовою

Фото: Instagram співака. Колаж: Pro Гроші

Іван Дорн знову потрапив у скандал

Фото: Instagram співака. Колаж: Pro Гроші

Український співак Іван Дорн від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну засуджував дії країни-агресора. Проте вистачило артиста ненадовго.

Про це стало відомо з соціальних мереж.

Вперше про сумнівну діяльність зірки стало відомо у листопаді, коли блогер Богдан Беспалов розповів, що Іван Дорн планує виступати для російської аудиторії.

Зазначалося, що у соціальних мережах російський блогер Алєксєй Купін, який живе на Балі, рекламує новорічну вечірку на Балі. Відбудеться вона за участі Івана Дорна. На відео сам Дорн танцює та відкорковує пляшку шампанського.

Також анонс концерту був опублікований російською мовою. Варто додати, що опублікований він був на акаунті мережі готелів Alex Villas, заснованих росіянином Ніколаєм Нєчунаєвим.

Концерт дійсно відбудеться 31 грудня у клубі Klapa Beach Club Uluwatu на Балі. Вартість квитків наразі становить 1 545 000 індонезійських рупій (це дорівнює приблизно 3 500 гривням).

Потрапити на захід зможуть усі охочі, у тому числі й українці. Вони вже теж рекламують виступ Дорна в соцмережах.

Також стало відомо, що сам співак готує до випуску свій альбом Dorndom з російськомовними піснями. Він мав вийти ще навесні 2022 року, але після початку повномасштабної війни в Україні робота над ним була припинена.

У Telegram-каналі співак поділився відео, на якому він працює над зведенням.

Іван Дорн на початку повномасштабного вторгнення

У 2022 році Дорн випустив пісню "Нескорена" українською мовою. Пісня стала гімном міжнародного благодійного марафону Dod pieci! (Дай п’ять!), який проходив у Латвії.

Також артист знявся у короткометражці "Вирвані з коренем" про українців, які були змушені тікати від війни.

У серпні 2022 року він виступив з концертами у дев’яти країнах та зібрав понад 3 млн грн на підтримку України.

Наприкінці минулого року склав плейліст "Дорнівські жнива" на Apple Music та Spotify для підтримки нових українських виконавців.

Інші скандали за участю Івана Дорна

24 лютого 2023 стався скандал через платівку французького гурту dOP. Причиною став трек Івана Дорна та ремікс російського ді-джея Філіппа Горбачова. Тоді Дорн переніс випуск сингла та пояснив аудиторії, що не знав про автора цього треку.

Які ще гучні скандали відбулися в Україні останнім часом

Нещодавно з’явилась інформація про виділення з державного бюджету 27 мільйонів гривень на розважальну програму "Тихий вечір з Оленою Кравець".

Новина викликала шквал обговорень у мережі, адже громадяни вважають, що гроші наразі слід витрачати на допомогу ЗСУ, а розваги можуть зачекати.

На таку новину відреагувала народна обраниця Мар’яна Безугла.

Якщо вас зацікавила ця інформація і ви хочете дізнатися більше, то радимо ознайомитися з нашим матеріалом.

Раніше ми також писали про Олену Зеленську, яка зізналась, де купуватиме подарунки на Різдво. Також ми писали про розлучення Трінчер та Волошина.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.