Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

8 способів дозвілля – що робити, якщо не маєш пари на День Святого Валентина

Навіть якщо цього року ви не маєте коханої людини, аби відзначити разом День усіх закоханих, ви завжди можете провести цей день наодинці з собою

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Дозвілля на 14 лютого для самотніх людей

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Якщо ви залишаєтесь без пари на День усіх закоханих, то можете відчувати негативні емоції. ЗМІ, реклама, фільми іноді змушують нас бути невпевненими та сумними через самотність на День Святого Валентина. Фахівці ж радять перемкнути увагу та сфокусуватися на собі.

Детальніше про це пише Verywell Mind.

Ігноруйте День Валентина

Не існує жодного правила, яке змусить вас відзначати День усіх закоханих. Проте не дозволяйте соціальним мережам, магазинам викликати у вас неприємні почуття через статус ваших стосунків.

14 лютого – лише один день у році. Немає причин, аби ви не вважали його просто ще одним аркушем у календарі.

Будьте власним таємним шанувальником

Протягом Дня Валентина ви можете гортати соціальні мережі та бачити всі квіти та шоколадні цукерки, які отримали ваші колеги, друзі та рідні. Але чи замислювалися ви колись, чи не надіслали вони їх собі?

Якщо вам дуже дискомфортно залишитися наодинці з собою цього дня, то надішліть собі квіти чи улюблені цукерки. Цей подарунок буде особливим, тому що ви отримали його від того, хто знає вас найкраще та любить найбільше – від самого себе!

Уникайте любовних тригерів

Рекомендується уникати перегляду мелодрам і прослуховування романтичних пісень, тому що вони здатні посилювати почуття самотності у День Святого Валентина, особливо якщо ваші стосунки нещодавно закінчилися. Фахівці радять звернути увагу на серіали, шоу та музику інших жанрів.

Вигадайте інші плани

Сплануйте день так, аби він не був пов'язаний зі святом, наприклад:

  • нове тренування;
  • улюблена відеогра:
  • похід;
  • хобі тощо.

Наявність планів допоможе вам відірватися від думок про самотність. Це надає можливість перемкнути увагу на себе та насолодитися часом, проведеним наодинці з собою.

Зустріньтесь зі своїми самотніми друзями

Якщо у вас є друзі, що не знаходяться у стосунках, то заплануйте побачення з ними. Перебування в компанії інших з таким же сімейним статусом допоможе полегшити негативні почуття. Ви можете вигадати безліч дозвілля для компанії:

  • грати в ігри;
  • подивіться фільм разом;
  • готувати їжу або коктейлі разом.

Крім того, час з друзями дозволить вам відчути, що вас люблять і цінують.

Будьте ласкаві до себе

Якщо цей день присвячений коханню, то його можна присвятити коханню до себе. Дозвольте собі у цей день спати допізна, насолоджуватися улюбленими смаколиками чи взяти вихідний на роботі, аби передивитися улюблений серіал. Зробіть те, на що не вистачає ресурсів в інші дні, і свято одразу заграє новими фарбами.

Спілкування з людьми

Поспілкуйтесь з кимось, з ким давно не виходили на зв'язок. Це може бути давній знайомий чи друг, з яким давно не бачилися та не листувалися. Ніколи не знаєш, хто також може відчувати себе самотнім у День Святого Валентина.

Дотримуйтеся розпорядку дня

Один із найкращих способів впоратися з самотністю в День Святого Валентина — це зайнятися власним розпорядком дня:

  • зробити прибирання;
  • сходити в магазин за продуктами;
  • вигуляти собаку;
  • трохи попрацювати;
  • приготувати вечерю.

Це теж сприятиме тому, що день стане просто черговим днем лютого.

Раніше ми вже розповідали, чому самотні друзі дають найкращі поради щодо стосунків. Також ми пояснювали, як рухатися далі після розриву стосунків.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.