Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Спільна лежанка для собак і людей: скільки коштує новий популярний товар (фото)

Українці звикли купувати невеликі лежанки для домашніх тварин, куди можуть поміститися лише чотирилапі улюбленці

Фото: Amazon, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

У світі стали популярними великі лежанки для тварин і людей

Фото: Amazon, Pinterest. Колаж: Pro Гроші

Власники домашніх тварин купують їм лежанки за розміром, щоб забезпечити їх комфортом, місцем для відпочинку та сну. Хто би міг подумати, що виробники таких товарів підуть далі та випускатимуть гігантську продукцію, де можуть поміститися люди. В Америці великі лежанки для собак стають надзвичайно популярними.

Розповідаємо, скільки коштує таке задоволення для власників чотирилапих улюбленців.

Дуже важливо вибрати товар, який відповідає розміру тварини. Тому власникам рекомендують купувати лежанки з трохи більшими габаритами. Але деякі компанії-виробники пішли далі та презентували дійсно гігантські спальні місця, куди можуть поміститися і собака, і людина.

Власне, продукцію так і називають – собача лежанка для людей. Це непоганий замінник у випадку, коли не хочеться розлучатися з чотирилапим, але брати його до себе у ліжко заборонено. Можна просто посунути тварину та влягтися біля неї.

Вартість може видатися дорогою для українців. Наприклад, на Amazon товар продають за 260 доларів (9 400 грн) від бренду Wowohpet. А лежанка від Plufl коштує ще дорожче – 400 доларів (14 500 доларів). У коментарях до оголошень покупці діляться враженнями і фото, попутно жартуючи, що гігантська лежанка чудово підійде людям, які хочуть відчути себе собакою.

Гігантські лежанки для домашніх тварин
Гігантські лежанки для домашніх тварин
Фото: Amazon

Маючи власну лежанку, тварини не лише отримують територію для сну. Завдяки цьому вдається забезпечити свого улюбленця відокремленням від навколишнього світу, тобто дати особливе місце, що належить лише йому. Плюс деякі ліжка мають утеплення або підкладку, що стане у пригоді представникам порід, які легко замерзають.

Ще одна перевага купівлі лежанки – собака отримує підтримку суглобів і хребта. Власникам легше чистити спеціально створене для відпочинку тварини місце, ніж будь-яке інше. Загалом, лежанка – це важливий елемент комфорту та догляду за вашим домашнім улюбленцем.

Скільки коштують товари для домашніх улюбленців

Раніше ми розповідали, що утримання тварин – це недешеве задоволення, оскільки для забезпечення котів і собак комфортом необхідні спеціальні речі. Косметичний догляд вимагає значних витрат, і чотирилапі не є винятком. Йдеться, насправді, про базові товари, без яких важко обійтися власникам.

Середні ціни на засоби та інструменти відрізняються залежно від виробника та місця продажу, але загалом вартість по Україні така:

  • рідке мило – 60 грн;
  • рідкий або сухий шампунь – 60-120 грн;
  • масажна насадка на палець – 100 грн;
  • щітка для вичісування – 100-200 грн;
  • рукавиця для шерсті – 120-360 грн;
  • вологі серветки для догляду за ротовою порожниною – 150 грн;
  • гребінець – від 150 грн;
  • зубна паста – 150-300 грн;
  • набір для догляду за лапами – 200-400 грн;
  • кігтеріз – 300-500 грн;
  • тример – 500-700 грн.

Звісно, на деяких речах можна зекономити, але здебільшого це стандартний перелік товарів, без яких важко уявити утримання тварини. Хіба що кіт не матиме шерсті, тоді розчіски і гребінці будуть зайвими. Але кожного улюбленця потрібно регулярно купати, позбавляти кігтів, доглядати за їхнього ротовою порожниною. Тож не варто сподіватися на великі заощадження, якщо вирішите завести чотирилапого.

Раніше сайт Pro Гроші писав, що в Україні запустять реєстр домашніх тварин і розповідав, що треба знати власникам чотирилапих. Також ми повідомляли, які ціни та умови страхування тварин в Україні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.