Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Відлякують багатство – які речі не можна тримати у гаманці

Ці речі у вашому гаманці здатні принести злидні та бідність у ваше життя, тому їх слід негайно позбутися

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Грошові прикмети

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Гаманець – місце, де ми зберігаємо досить багато речей, крім грошей та карток різних банків та магазинів. Проте є речі, які краще не зберігати серед купюр та кредиток, аби не привернути до себе увагу бідності та різних нещасть.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала прикмети та повір'я, які пов'язані з грошима.

Вважається, що вплинути на свій матеріальний стан досить просто. Для цього лише потрібно гарно поводитися з грошима, аби не перешкоджати позитивній енергії та приваблювати їх до своєї оселі. Отже, які предмети не варто зберігати у своєму гаманці?

Пошкоджені гроші

Згідно з прикметами, пошкоджені гроші не повинні потрапляти до вашого гаманця:

  • рвані банкноти;
  • склеєні купюри;
  • погнуті монети.

Нехтування цією рекомендацією порушує потік коштів.

Валюта, яку не можна використати

Валюта, яка більше не перебуває в обігу (чи то банкноти, чи то металеві монети) теж не слід зберігати з іншими, актуальними грошима. Вважається, що це притягує бідність.

Якщо ж ви зберігаєте подібні речі як щось колекційне, то краще зберігайте їх вдома. Або ж просто викладіть з гаманця.

Лотерейні виграші або знайдені гроші

Здається, виграш у лотерею або знайдені на вулиці банкноти слід залишати в гаманці. Так само як й інші гроші. Однак такі подарунки удачі радять тримати в іншому місці, адже це відштовхує майбутнє везіння.

Фейкові, подарункові банкноти

Фальшиві гроші також здатні залучити бідність у ваше життя. Тому рекомендується позбутися їх, аби не погіршувати своє матеріальне становище.

Фото близьких

Багатьом людям здається досить буденним носити у гаманці фото родині. Але фахівці запевняють, що все ж краще цього не робити. У гаманці повинна бути лише ваша енергія, а фото інших людей буде цьому перешкоджати.

Різні документи, чеки тощо

На перший погляд здається, що зберігати подібні предмети у гаманці досить логічно та зручно. Але вони здатні створювати енергетичний шум, який буде заважати фінансовій енергії. Навіть більше – зберігання таких речей приводить до збитків у родині.

До того ж тоді ваші кошти та кредитки можуть банально вимазатися чи затертися.

Також не рекомендується тримати у гаманці чеки на ліки, адже це залучить у ваше життя хвороби та доведеться витрачати ще більше коштів на лікування.

Згідно з прикметами, уникати слід й великої кількості дрібних монет. Вважається, що вони залучають бідність.

Якого кольору слід вибрати гаманець

Раніше ми вже писали, що навіть колір гаманця може вплинути на ваш фінансовий стан. Наприклад, червоний колір привертає увагу не тільки людей, але й грошей.

Проте червоний має недолік – він може зробити свого власника марнотратом. Тому рекомендується все ж вибирати не червоний гаманець, а той, де червоний колір є акцентним. Якщо ви хочете дізнатися про інші кольори та їхній вплив на ваші кошти, то радимо ознайомитися з нашим матеріалом на сайті за посиланням.

Раніше ми вже розповідали про п'ять простих речей, які слід мати вдома, аби залучити гроші. Також ми пояснювали, які кімнатні рослини є символами добробуту та багатства.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.