Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Залучить багатство та захистить від витрат – гаманець якого кольору слід обрати

Розповідаємо, які кольори гаманців здатні подарувати нові можливості, покращити фінансове становище та навчити економити

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Які кольори гаманця забезпечать вам багатство

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Що ми зазвичай враховуємо при виборі гаманця? Ми звертаємо увагу на його зручність і надійність. Також нас цікавить його форма та розміри. Але виявляється, має значення навіть колір гаманця. Саме від цього фактора залежить, яким буде ваш гаманець – повним чи порожнім.

Розповідаємо, який саме колір для гаманця найкраще підійде для залучення багатства.

Червоний

Згідно з фен-шуєм, червоний колір є символом вогню. Тому він вважається найвдалішим для гаманця чи, наприклад, портмоне. Цей колір яскравий, привертає увагу, погляди людей, але й одночасно з цим – притягує гроші.

Проте будьте обережні з червоним гаманцем. Він може зробити свого власника марнотратом. Для вирішення цієї ситуації червоний можна зробити акцентним, а не основним кольором. Тобто обрати гаманець з червоним візерунком або малюнком.

Чорний та синій

Синій – протилежність червоного – колір водної стихії. Вода теж пов'язана з грошима і притягує фінанси. Щоразу, коли ви наповнюєте гаманець синього або чорного кольорів купюрами – ви залучаєте до себе достаток.

Варто також додати, що гаманці з поєднанням чорного і синього – справжні талісмани для своїх власників. Вони не тільки притягують гроші, але й від зайвих витрат оберігають.

А ось блакитних відтінків краще уникати, бо вважається, що гроші почнуть текти рікою повз руки.

Зелений

Ще один колір, який згідно з фен-шуєм, символізує зростання, розвиток та позитивну енергію. Зелені відтінки – це знаки природи, зокрема дерев.

Гаманець такого кольору ідеальний для бізнесменів та приватних підприємців. Зелений дарує дає багато можливостей:

  • допомагає генерувати ідеї;
  • підвищує креативність;
  • подвоює можливості;
  • потроює заощадження.

Жовтий, коричневий та бежевий

Ці троє – відтінки землі. Такі кольори серед гаманців вважаються найпопулярнішими та найпрактичнішими.

Вони – символи стабільності та економії. Земляні відтінки чудово захищають кошти від великих витрат. Якщо ви вважаєте, що витрачаєте занадто багато, то вам варто зупинити свій вибір на гаманці саме таких кольорів.

Срібний або золотий

Срібний і золотий є кольорами металу, які допомагають не просто отримати багатство, а також підтримувати його в стабільному стані. Золото завжди вважалося елементом достатку та розкоші, тому такий гаманець варто придбати тим, хто жадає багатого життя.

Сірий або білий

Гаманці таких кольорів притягують удачу та повагу. Але, аби посилити потоки енергії, потрібно купити ще один аксесуар такого ж кольору. Фахівці рекомендують приглянути у магазинах сумочку або пояс такого ж кольору.

Раніше ми також розповідали, які саме речі приносять у дім гроші. Також ми писали про картини. що залучать щастя у ваш дім.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.