Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Багатство не за горами: які речі приносять у дім гроші

Всі ми хочемо жити у багатстві та комфорті, проте не всі знають, як правильно та ефективно залучити гроші у свій дім

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ці речі принесуть гроші у вашу родину

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Деякі речі, що зберігаються у вас вдома, можуть приносити достаток та щастя вам та вашій родині. Проте не всі знають, про які саме речі йдеться.

Розповідаємо, які предмети треба зберігати у своєї оселі, аби вам завжди посміхалася Фортуна.

Дзеркала

Дзеркала є у кожному домі. Скоріш за все, ви маєте їх навіть не в одній кімнаті, бо вони можуть знаходитися:

  • у спальні;
  • у коридорі;
  • у ванній кімнаті.

Але як зробити, аби дзеркала принесли у дім добробут?

Зазначається, що вони здавна використовуються для привернення позитивної енергії. Фахівці рекомендують розміщувати дзеркала так, щоб вони відображали гарний вид ваших вікон. Таким чином ви привертаєте в оселю хорошу енергію. Згідно з прикметами, дзеркало здатне принести кошти та удачу.

Також пам'ятайте, що не можна проходити біля дзеркала з поганим настроєм.

Акваріум чи чаша з водою

Якщо біля вашого будинку знаходиться ставок або озеро біля дому, то ви справжній щасливчик – це до великих грошей та удачі. Але якщо ж ви звичайний житель багатоповерхівки, то ідеальним рішенням може стати акваріум вдома або ж просто чаша з водою. Вода є символом багатства, щастя та везіння. Вона також очищає простір навколо людини.

Наголошується, що глечик або ваза не підійдуть, бо у посудини повинно бути широке горлечко. До того ж не можна використовувати ні пластикову, ні дерев'яну тару. Раз на кілька днів воду в посудину потрібно трохи підливати, аби вона не стояла напівпорожньою.

Мед

Здавалося б, мед – це смачні й корисні ласощі. До чого тут залучення багатства? Але цей продукт володіє особливою енергією та силою, символізує достаток в домі. Зазначається, що мед слід купувати виключно натуральний, без будь-яких добавок.

Варто додати, що зіпсованому меду в домі не місце. Поганий мед почне притягати нещастя, фінансові труднощі та проблеми зі здоров'ям.

Скарбничка

Наші предки вірили, що скарбничка зі скла та кераміки може стати справжнім магнітом для грошей. Проте ніколи не можна її тримати порожньою. Періодично скарбничку потрібно струшувати – дзвін монет притягує у дім гроші.

Грошове дерево

Цю кімнатну рослину вважають символом матеріального добробуту. На дно горщика завжди традиційно кладуть монету. Якщо ж ви тільки купили рослину і поки не плануєте її кудись пересаджувати, то приклейте монету до дна горщика ззовні.

Клубок червоних ниток

Звичайний клубок червоних ниток теж допоможе залучити багатство.

Перебуваючи вдома, такий клубок розмотують і намотують на дерев'яну палицю чи дерев'яну ложку. Потім такий талісман кладуть під ліжко та чекають на нові фінансові можливості та ресурси.

Раніше ми також розповідали про 10 фен-шуй порад, які допомагають залучити в дім щастя та гроші. Також ми писали про три знаки зодіаку, які стануть успішними на початку 2024 року.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.