Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

10 фен-шуй порад: як залучити в дім гроші та успіх

Ці рекомендації принесуть у ваше життя багатство, удачу, багато різних ресурсів та можливостей

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Фен-шуй допоможе вам покращити ваше життя

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Всі ми прагнемо багатства, аби мати комфортне життя. Фен-шуй, давнє китайське вчення, має пряме відношення до багатства: воно може допомогти залучити позитивну енергію у життя, а також багатство та удачу.

Розповідаємо, як саме залучити добробут та успіх до свого дому.

Створіть куточок багатства

Фен-шуй Багуа – це місце, що присвячено багатству. Встаньте біля дверей своєї спальні. Далекий лівий кут – це кут багатства. Активувати його можна, розмістивши там фіолетові аксесуари або меблі, живу кімнатну рослину чи невеликий фонтан із проточною водою.

Джерело проточної води

У фен-шуй водне джерело дорівнює хороший достаток. Для початку слід переконатися, що у вас вдома немає пошкоджень, що пов'язані з водою. Будь-які проблеми з сантехнікою варто швидко виправити. Джерело води, що рухається (наприклад, невеликий фонтан) також треба розмістити в оселі.

Активуйте вхід

Всі енергії (багатство, можливості тощо) входять до оселі через парадні двері. Тому необхідно регулярно прибирати всю площу входу до квартири чи будинку. Також не завадить помістити чистий вітальний килимок. Ви також повинні взяти за правило проходити через вхідні двері мінімум раз на день.

Чистота на кухні

У фен-шуй випікання є символом багатства та ресурсів. Для покращення матеріального становища фахівці радять тримати плиту в чистоті. Ви повинні також слідкувати, аби все було не тільки чистим, а ще й добре працювало. В ідеалі слід використовувати плиту щодня для приготування їжі. Це активує енергію вогню у вашому будинку.

Тримайте вдома миску апельсинів

Апельсини це не тільки смачні фрукти, а ще і яскравий символ удачі та багатства у фен-шуй. Аби залучити гроші у дім, ви повинні поставити одну миску свіжих апельсинів на кухні або у вітальні – як вам зручніше.

Грошова жаба

Порада достатньо класична, бо багато хто бачив чи навіть вже мав вдома грошову жабу. І недарма, адже вона запрошує у дім достаток та процвітання. Це зрештою помножить багатство у десятки разів.

Ремонт у квартирі

Як вже зазначалося раніше, вхідні двері – одна з найважливіших частин оселі. Фахівці радять пофарбувати двері в червоний колір, оскільки червоний один з найкращих кольорів по фен-шуй. Червоний приносить багато можливостей, ресурсів уваги та енергії.

Черепаха

Черепаха з фен-шуй – ще одна річ, яку можна розмістити у своєму будинку для створення позитивної атмосфери. Ці черепахи зазвичай виготовлені з певних матеріалів:

  • скла;
  • смоли;
  • бруду;
  • металів;
  • дерева;
  • кристалів.

Черепаха є символом довгого життя та величезного процвітання.

Дзвіночок

Ви можете розмістити у своєму будинку спеціальну металеву музику вітру, прикрашену металевими монетами, яка принесе до вашого житла величезне багатство.

Кольори

Кольори у фен-шуй теж відіграють важливу роль. Наприклад, червоний, як вже зазначалося вище, є найсприятливішим і найпотужнішим кольором. Далі йдуть зелений і пурпурний. Вони також пов'язані з фен-шуй та потрібні для залучення багатства та процвітання. Ви можете використовувати ці кольори у своєму будинку на стінах, меблях тощо.

Раніше ми також розповідали найправдивіші прикмети. Також ми пояснювали, в яких кольорах прикрашати ялинку у 2024 році, аби наступний рік був щасливим та успішним.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.