Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Багатство та добробут: які картини залучать щастя у ваш дім

Деякі зображення у вашій оселі можуть принести вам успіх, проте є й ті, що здатні створити неприємності

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Картини, що принесуть щастя та успіх

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Дизайн оселі, різні дрібнички та навіть картини – всі це речі допомагають залучити добробут та багатство у життя. Спеціалісти з фен-шуй стверджують, що зображення на стінах можуть пришвидшити не тільки нормалізацію атмосфери в будинку, але й покращити фінансове становище родини.

Розповідаємо, які картини мають бути у вашому будинку для залучення багатства та яких витворів мистецтва слід уникати.

"Картина-мозаїка"

Розбивати цілісне зображення на різні частини не можна, бо це створить зворотний ефект. Тобто це лише привабить неприємності, фінансові проблеми, труднощі та сварки в дім. Триптих (картина, що складається з трьох частин) можна вішати на стіну, якщо всі картини є закінченими та самостійними творами.В іншому випадку такі витвори мистецтва принесуть у дім лише нещастя.

Вода та квіти в спальні

У спальні над ліжком не варто вішати картину, на якій зображено воду:

  • річка;
  • море;
  • озеро;
  • океан тощо.

Вважається, що вода є символом стихії, нехай це й намальована вода. Вона "розмиватиме" стосунки між коханими людьми. Мало того – вона може притягнути у життя зраду.

З тієї ж причини слід уникати картин з квітами у спальні. Згідно з прикметами, якщо на полотні зображено три квітки, то створюється ґрунт для появи третьої людини у стосунках, тобто коханки чи коханця.

Якщо вам хочеться все ж повісити щось квіткове саме у спальні, то обирайте картини з зображення квітучої гілки, де безліч квітів. Чи зверніть увагу на полотно з великим букетом.

Чорний Інь та його енергія

Картини з одиничними символами несуть у собі самотність: дороги, мегаполіси, мости тощо. Також такі зображення містять у собі негативну енергію. Найнебезпечніші серед них – картини з одиноким деревом або квіткою.

Для сімейного щастя

Для тих, хто бажає побудувати сімейне щастя, знайти кохання, народити дітей та наповнити будинок теплою енергією, слід повісити зображення в оселі із весняними чи літніми пейзажами. Обов'язкова умова – на них має бути багато сонця. Також вони повинні викликати відчуття радості, тепла та щастя на душі.

Для панування грошей і добробуту

Якщо ви маєте на меті покращити свій фінансовий стан, то потрібно вибирати картини, де є рослин, дерев, лісу. У фен-шуй грошова сфера пов'язана саме з енергією дерева. Варто додати, що залучити грошову енергію допоможуть не тільки картини з деревами, а й рослини у горщиках.

Крім того, фахівці зазначають, що у східній частині житла слід вішати картину з водоспадом, бо це допомагає відкрити та посилити грошовий потік. Ще можна використати картину з рибами чи водоймою. Така картина підійде для будь-якого приміщення у східній стороні житла. Проте не забувайте, що винятком є спальня.

Раніше ми писали найправдивіші прикмети про гроші. Також ми розповідали, як правильно загадувати бажання на Новий рік.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.