Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Новий рік без стресу: від яких справ можна відмовитися у свято

Вам не обов'язково робити у Новий рік речі, які відбирають час та енергію, адже свята створені для відпочинку

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ці святкові справи втомлюють фізично, і морально

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Грудень – час свят і приємних емоцій. Проте часто ми самі створюємо собі зайвий стрес та труднощі, намагаючись досягнути ідеалу. Але цього разу можна відмовитися від деяких святкових справ, аби дійсно насолодитися казковою атмосферою та відпочити.

Розповідаємо, що саме ви вже можете викинути зі списку ваших справ.

Не купуйте безліч подарунків

Не слід переборщувати з кількістю подарунків. Краще обрати декілька презентів для дійсно близьких людей. Таким чином ваші подарунки будуть продуманими та гарними, а час та кошти заощадженими.

Не витрачайте багато часу на вибір святкового вбрання

Пошук ідеального образу на Новий рік часто забирає багато часу, фізичних сил та моральної енергії. Проте не обов'язково годинами досліджувати онлайн-магазини чи витрачати цілі вихідні заради пошуку одягу та аксесуарів у торговельних центрах.

Сенс свят у відпочинку. Тому ніхто не може вам завадити просто стилізувати ваш повсякденний одяг для новорічної ночі, а не купляти щось нове. Ви можете додати яскравих деталей та аксесуарів, що вже зробить ваш образ святковим.

Забудьте про упакування

Ви можете витрачати час на акуратне та гарне упакування подарунків, а можете скористатися подарунковими пакетами. Це знову-таки дозволить заощадити час і сили. Крім того, це вклад у всесвітню екологію.

Також організуйте пошуки у своїй оселі – можливо, у вас завалялися пакети з минулих років. Їх не лише можна, а потрібно використати за призначенням.

Не потрібно готувати

Багато людей традиційно готують на Новий рік великий стіл. Проте, якщо ви не маєте часу, сил та бажання цього робити, то завжди можете відмовитися від цієї ідеї.

Якщо ви запрошуєте гостей, то можете попросити всіх принести якусь одну страву. Таким чином ви отримуєте мінімум стресу та різноманітний стіл, наповнений різною їжею.

Також не забувайте, що ви можете замовити їжу:

  • суші;
  • піцу;
  • готові страви тощо.

Не треба влаштовувати вечірку на всю ніч

Свята – час, аби насолодитися зустрічами та дозвіллям з близькими. Але це зовсім не означає, що ви повинні проводити всю ніч у гостях чи не спати до ранку.

Якщо ви втомилися, то не соромтеся йти відпочивати. Не забувайте, що свята – це про відпочинок та позитивні емоції. Не треба вдавати веселощі, якщо відчуваєте втому. Кожен може відпочивати так, як йому заманеться. Дозвольте собі виспатися та насолодитися ранком 1 січня.

Що слід зробити перед Новим роком

Раніше ми вже писали про сім пунктів, які слід викреслити зі свого списку напередодні свят.

Одним з таких пунктів є позбутися безладу в домі, тобто зробити прибирання та звільнити місце для ялинки та іншого новорічного декору.

Якщо вам цікаво дізнатися, про що вказано в інших шести пунктах, то радимо ознайомитися з нашим матеріалом за посиланням.

Раніше ми також розповідали, як прикрасити ялинку так, наче вона з різдвяного кіно. Також ми пояснювали, які іграшки не слід дарувати дітям на Новий рік, адже вони приносять лише шкоду.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.