Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Ідеї декору: як прикрасити вікна в оселі на Новий рік

Ці 6 способів допоможуть вам просто та бюджетно декорувати вікна у вашому домі для залучення святкового настрою

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші.

Цей декор на вікнах створить вдома новорічну атмосферу

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші.

До Нового року та Різдва залишилося декілька тижнів. Попри всі незгоди та труднощі, українці мають право та бажання подарувати собі святковий настрій та створити казкову атмосферу в оселі. Проте заради цього не обов'язково витрачати багато грошей на декор. Організувати святковий настрій можна і самостійно.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала поради, які допоможуть вам прикрасити вдома вікна за допомогою домашнього декору та підручних засобів.

Ідеї декору для вікон на Новий рік та Різдво можуть бути досить різноманітними.

Паперові сніжинки

Це один із найпростіших та найбюджетніших методів прикрасити вікна, який знайомий нам всім ще з дитинства. Просто виріжте сніжки різних форм з білого паперу та наклейте на вікна. Трафарети та способи вирізання можна знайти онлайн. Їх настільки багато, що ви точно знайдете щось на свій смак.

Вогники

Такий декор порадує не лише вас, а й перехожих та сусідів. Повісьте на вікно гірлянду (найкраще обрати ту, де дрібні монохромні лампочки), і вона створить затишок у квартирі за лічені хвилини. Також ви можете декорувати вікно кольоровими вогниками чи зробити з гірлянди якусь фігуру (ялинку, сніжинку тощо).

Ялинка на підвіконня

Завжди можна встановити мініатюрне дерево на підвіконні. Це може бути вашою основною ялинкою (якщо ви, наприклад, не маєте можливості встановити дерево на підлозі) чи доповненням до декору. Далі прикрасьте її за допомогою невеликих іграшок.

Крім того, гірлянда на віконній рамі позаду додасть ще більше магічної атмосфери.

Малюнки на вікнах

Якщо ви або ваші близькі вмієте малювати, то ви можете зробити красиві новорічні малюнки на склі вікон. Подбайте про те, аби вибрані вами фарби легко змивалися, аби легко змити їх, коли вони вам набриднуть.

Наліпки на вікна

Зараз можна не тільки малювати, а й просто купити різноманітні готові малюнки на вікна. З переваг – вони швидко клеяться та створюють цілі композиції на склі. Виберіть кілька наклейок, які вам до душі, та прикрасьте вікна. Можете це зробити в одній кімнаті, де знаходиться ялинка, або ж зробити це в усій оселі.

Малюнки зубною пастою

Ця традиція існує вже дуже давно, адже є простою та бюджетною. Крім того, не потребує жодних додаткових приладів, інструментів чи матеріалів. Все, що потрібно — трафарет, губка та зубна паста.

План дій такий:

  • Видавіть зубну пасту в тарілку.
  • Промокніть в губку в пасті.
  • Прикладіть трафарети сніжинок до вікна.
  • Малюйте.

До того ж зубну пасту дуже легко змивати, тому вона не завдасть вам клопоту після свят.

Як правильно повісити гірлянду

Раніше ми вже писали про те, що особливого шарму оселі під час Нового року та Різдва надає гірлянда. Її використовує багато людей, але не всі знають, як правильно розвішувати вогники. Проте питання не тільки в красі, адже неправильно повішана гірлянда може заплутатися та пошкодити інший декор.

Про те, як правильно розвішувати гірлянду та яка є способи розміщення вогників, читайте у нашому матеріалі.

Раніше ми також розповідали, яка прикраса на новорічній ялинці залучить до вас у дім щастя, удачу та добробут. Також ми вже пояснювали, як правильно та безпечно декорувати оселю, аби після свят не довелося влаштовувати ремонт.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.