Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Бідність завітає у гості? Які речі заборонено викидувати у смітник

Деякі речі категорично заборонено викидувати, адже тоді до вашого будинку можуть завітати різні неприємності

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Народні прикмети

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Народні повір'я існують у культурі тисячоліттями. Вважається, що вони допомагають уникати лиха та хвороб, залучають у дім везіння та щастя, відлякують бідність тощо. Прикмети можуть стосуватися багатьох речей у нашому житті.

Цього разу редакція сайту Pro Гроші зібрала народні забобони щодо того, які речі не можна викидувати, аби не накликати на себе біду.

Повір'я можуть охоплювати чимало процесів у нашому житті:

  • борги;
  • колір гаманця;
  • зберігання коштів;
  • побутові предмети;
  • рослини тощо.

Теж саме стосується прибирання, зокрема викидання деяких речей. Отже, що категорично забороняється утилізувати за допомогою смітнику?

Дзеркала

Будьте обережні з дзеркалами. Згідно із забобонами, розбите дзеркало приносить сім років нещастя у ваше життя. Вважається, що дзеркало зберігає частини душі, тому його руйнування тягне за собою негативні наслідки.

Фотографії

Викидання фотографій теж має негативне значення, адже може призвести до втрати зв'язку з людьми, які на них зображенні. У деяких культурах навіть вважається, що фото утримують енергію людини.

Хліб

Викидання хліба сприймається за знак невдячності за їжу і може призвести до нестачі їжі в домі, бідності, марнотратства та інших подібних проблем. Рекомендується віддати хліб тваринам чи птахам, як це роблять, наприклад, з кутею, яке залишається після релігійних свят, зокрема Різдва.

Підкови

Загальновідомо, що підкова є символом везіння. Тому її викидання залучує в оселю нещастя та різні невдачі.

Рослини

Вважається, що регулярно засихають домашні рослини в тому будинку, де панує погана енергетика. Водночас викидання рослин може розглядатися як втрата життєвої сили та енергії.

Талісмани, амулети та обереги

Викидання подібних предметів вважається відмовою від захисту й удачі, яку вони приносять.

Ключі

Старі ключі часто в народі асоціюються з відкриттям нових можливостей, реалізацією тощо. Тому викидання ключів доля може розглядати як закриття дверей перед новими шансами. Тобто ви наче відмовляєтесь від позитивних змін.

Гаманці та сумки

Такі предмети символізують наш фінансовий добробут. Якщо ж ваше портмоне або сумка опиняться на смітнику, то в майбутньому ви будете страждати від браку коштів.

Які речі у домі здатні притягують багатство

Є речі, які слід зберігати у своїй оселі, аби вони залучали до родини гармонію та добробут. Наприклад, це речі зеленого кольору. Особливо це буде актуально протягом поточного року, адже зелений – головний колір 2024. Йдеться про різний декор, зокрема подушки, картини та тому подібне.

Якщо вас зацікавила ця інформація, і ви хочете дізнатися, які ще речі залучають у дім багатство, то радимо ознайомитися з нашим матеріалом за посиланням.

Раніше ми вже розповідали про те, як правильно зберігати заощадження. Також ми писали про речі у вашому гаманці, яких слід негайно позбутися, аби не відлякувати багатство.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.