Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Як зберігати гроші, аби залучити багатство та добробут – народні прикмети

Розповідаємо, як правильно накопичувати кошти, аби не накликати на себе бідність та інші проблеми

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Грошеві прикмети

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Дуже багато народних прикмет пов'язані з грошима. Люди з давніх часів прагнуть достатку, адже вважається, що воно здатне забезпечити їх щасливим та безтурботним життям. Прикмети стосуються багатьох процесів щодо фінансів: наприклад, борги. Також можна зустріти повір'я про гаманці, зберігання коштів тощо.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала прикмети, як накопичувати власні заощадження, але при цьому не накликати біду у дім.

Згідно з повір'ями, оселю слід прибрати, а потім очистити приміщення від негативної енергії за допомогою свічки. Проте це не все, про що необхідно пам'ятати.

Позитивні думки

Негатив притягує злидні у життя. Тоді як позитивне мислення залучає щастя, везіння та добробут. Тому, відкладаючи кошти, слід міркувати, куди вони будуть витрачені:

  • ремонт оселі;
  • нова автівка;
  • довгоочікувана відпустка тощо.

А от накопичення грошей на "чорний день" може зіграти з вами злий жарт. Наприклад, якщо ви відкладаєте гроші з думкою, що вам чи комусь з близьким може знадобитися лікування, то саме так і станеться. Налаштовуйте себе тільки на гарні думки.

Яку кімнату вибрати

Фахівці радять зупинити свій вибір на вітальні. У цій кімнаті збираються всі члени родини, тому вона буде наповнена позитивною енергією. Це сприятиме збільшення статків у майбутньому.

Де зберігати гроші

Кошти можна покласти у сейф, якусь скриньку тощо. Головне не використовувати для цього мотлох чи старі коробки. Вважається, що грошам це не сподобається, тому у дім може завітати бідність. Також можуть з'явитися великі непередбачені витрати.

Також зверніть увагу на колір. Згідно з повір'ями, найкращим варіантом стануть відтінки зеленого.

Зберігати гроші радять так, аби кількість купюр була парною. Тоді гроші затримаються у вашій родині подовше.

Копійки

Не всі можуть знайти практичне застосування для монеток, але викидати їх не варто. Краще покладіть їх у якусь вазу та поставте на підвіконня. Енергія сонця сприятиме залученню коштів.

Також кілька монет можна покласти у шафу, де зберігаються різні продукти, наприклад, крупи. Тоді сім'я не знатиме голоду.

Які монети притягують гроші

Фінансовим талісманом можуть слугувати монети, що мають пошкоджені краї (але це не стосується почорнілих чи погнутих).

Також приносити удачу можуть діряві монети. У східній культурі вони є символом везіння. Особливо добре, якщо ви маєте кілька таких. Тоді монети можна пов'язати червоною ниткою, що посилить їхню дію.

Де не можна зберігати кошти

Раніше ми також писали про місця, де вам фінансам не місце. Наприклад, для цього точно не підходять книги, хоча багато людей використовує їх як схованку. З чим це пов'язано та які ще місця у домі є табу для зберігання заощаджень – читайте у нашому матеріалі за посиланням.

Раніше ми вже розповідали про речі, які категорично заборонено тримати у гаманці. Також ми пояснювали, які речі для дому здатні залучити добробут та багатство у вашу родину.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.