Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Важливі елементи інтер'єру – які речі у домі здатні залучити багатство

Ці предмети слід купити у січні, аби принести у своє життя гроші та везіння на наступні дванадцять місяців

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Грошеві прикмети

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Січень – місяць нового початку. Багато людей використовують його, аби позбутися старого та розпочати все з чистого аркуша. Це чудова можливість очистити дім від мотлоху та купити нових речей, які будуть корисними. Проте корисними не лише з точки зору практичності. Деякі предмети інтер'єру здатні принести з собою у ваш дім розкіш, щастя та багато позитивних змін.

Розповідаємо, що саме слід придбати, аби залучитися удачею на цілий рік.

Зелений колір

Зелений колір здатен притягувати спокій і гармонію. Зелена колірна гама ідеально підійде тим, хто знаходиться на міждоріжжі чи відчуває хаос у житті.

Також зелений символізує зріст та розвиток. Тому є чудовим варіантом для тих, хто планує щось розпочати:

  • влаштуватися на нову роботу;
  • змінити галузь;
  • почати вивчати щось нове тощо.

Рекомендується звернути увагу на кімнатні вазони, свічки, постери чи картини, а ще текстильні речі: килими, штори, покривала та інші.

Червоний колір

Червоний колір вважається символом везіння та позитивної енергії в багатьох культурах. Тому покупка декоративних елементів у подібних відтінках може не тільки зробити ваш будинок більш стильним та цікавим, а й посприяти позитивним змінам у житті.

Вибирайте те, що вам до смаку:

  • картинки;
  • вазочки;
  • свічки;
  • подушки;
  • статуетки тощо.

Золоті деталі

Ще наші пращури асоціювали золото з багатством, достатком, розкішшю. Купівля золотих деталей може стати магічним ключем до припливу фінансового добробуту у дім.

Фахівці радять звернути увагу на посуд золото кольору, прикраси та дзеркала. Також гарною ідеєю буде придбати золотий годинник.

Свічки

Ароматичні свічки з різними запахами здатні створити атмосферу спокою та затишку в оселі, але також можуть залучити у дім позитивну енергетику. Спеціалісти рекомендують замислитися над покупкою ароматичних свічок з запахом лаванди або цитрусових.

Дзеркала

Дзеркала вважаються особливими предметами в інтер'єрі. Наші предки вважали, що дзеркала здатні відбивати енергію та створювати гармонію. Розташовувати подібні речі слід так, аби вони приваблювали світло та енергію. Це може стати символом успіху.

Рослини з круглим листям

Рослини з круглим листям (грошове дерево, фікус та інші) символізують багатством та достаток. Покупка таких кімнатних рослин та розміщення їх у будинку може стати початком вашого процвітання та покращення матеріального стану.

Книги

Січень – чудовий час для навчання та саморозвитку. Купівля книг може стати ключем до вашого нового життя. У перше чергу, це буде стосуватися роботи: пересування кар'єрною драбиною, можливості додаткового прибутку, нові проєкти, важливі знайомства тощо.

Раніше ми вже розповідали, які кімнатні рослини здатні залучити у ваше життя багатство. Також ми пояснювали, які квіткові композиції принесуть у дім своїх власників добробут.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.