Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Станцювала під російський трек на Алеї Героїв: блогерка Алхім розлютила українців

Блогерка Анна Алхім продовжує опинятися у скандалах, які пов'язані з підтримкою та розповсюдженням російської культури

Фото: Unsplash, Tiktok Анни Алхім. Колаж: Pro Гроші

Скандал з Алхім

Фото: Unsplash, Tiktok Анни Алхім. Колаж: Pro Гроші

Блогерка Анна Алхім, що відома своїми скандальними заявами, в черговий раз обурила українців. Українська знаменитість виклала відео на тлі портретів загиблих українських військових під російську музику.

Відео вона поширила в Instagram та Tiktok.

Інфлюєнсерка поділилась відео, на якому радісно посміхається і кружляє посеред вулиці у Хмельницькому. На цій алеї вшановують памʼять загиблих захисників України. На відео Алхім також грав трек російської співачки Макфи.

Користувачі соціальних мереж були обурені подібною поведінкою. Вони впевнені, що блогерка зняла це відео навмисно. Також багато хто запропонував їй переїхати до Росії через її любов до їхньої культури.

Фото: Tiktok Анни Алхім. Скриншот: Pro Гроші
Фото: Tiktok Анни Алхім. Скриншот: Pro Гроші

Фото: Tiktok Анни Алхім. Скриншот: Pro Гроші
Фото: Tiktok Анни Алхім. Скриншот: Pro Гроші

Проте були й ті люди, що підтримали Алхім. На їхню думку, блогерка просто продовжує жити життя попри складні обставини. Також вони наголошують на тому, що вона дійсно не дивилася, де саме вона знаходиться. Тому могла не знати, що знімає контент на алеї загиблих військових.

Фото: Tiktok Анни Алхім. Скриншот: Pro Гроші
Фото: Tiktok Анни Алхім. Скриншот: Pro Гроші

Анна Алхім відповіла на коментарі українців. Блогерка заявила, що це відео не про військових чи війну. Крім того, вона вперше у цьому місті й не помітила, що ззаду неї знаходяться портрети українців, що загинули на війні з Росією.

Чим відома Алхім

Анна Алхім українська блогерка, яка відома більше скандалами, ніж своєю діяльністю. Вона продовжує захищати російську музику, мову та культуру.

Для своїх фото та відео у соціальних мережах інфлюєнсерка часто вибирає пісні саме російських виконавців. Крім того, вона продовжує толерувати російську мову. Блогерка вважає, що зміна своїх звичок (таких як відмовитися від російської музики чи мови) не зупинить війну.

Анна Алхім також заявила, що на перше місце ставить свій комфорт. А тих, хто вважає за потрібним перейти на українську мову, назвала нацистами.

Крім того, блогерка ділилася зі своєю аудиторією тим, що дивилася російський серіал "Слово пацана. Кров на асфальті", який викликав чималий ажіотаж серед українських дітей та підлітків. Серіал отримав неабияку популярність серед українського молоді, а блогерка активно цьому сприяла.

До того ж Анна Алхім відома завдяки тому, що образила мешканців західних областей України. Блогерка виклала мем, де назвала дебілами українців, що проживають на відповідних територіях:

  • Рівненська;
  • Волинська;
  • Тернопільська;
  • Хмельницька;
  • Львівська;
  • Закарпатська.

Також Алхім звинувачували у "прильоті" в одну з лікарень Дніпра. Напередодні влучання блогерка виклала сторіс в Instagram, в якій розкрила номери двох лікарень, де рятують поранених військових.

Ракетний удар відбувся наступного дня. Через це багато українців впевнені, що таким чином Анна Алхім "підказала" росіянам місце, адже серед її підписників все ще є російська аудиторія.

Раніше ми писали про скандал щодо Романа Грінкевіча. Також ми розповідали про коментар блогера Волошина щодо мобілізації публічних осіб.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.