Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Залиште це вдома – речі, які не слід брати з собою у коротку поїздку

Переконайтеся, що не взяли з собою у подорож нічого зайвого, адже це може створити вам труднощі

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Які речі варто залишити вдома під час мандрівки

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Збирати речі для короткої подорожі може бути набагато складніше, ніж для тривалої відпустки. Якщо вас чекає багато подій, запланованих лише на кілька днів, то важливо зібрати легкий багаж. Це допоможе вам швидше пересуватися та заощадити свої кошти, адже не доведеться переплачувати за речі.

Детальніше про це розповідає Real Simple.

Скоріше за все, ви й так знаєте, що саме вам потрібно взяти з собою на наступні вихідні чи у відрядження. Але процес пакування можна спростити ще більше. Ось що ніколи не варто брати з собою в коротку подорож.

Занадто багато всього

Пакувати забагато чогось — завжди погана ідея. Пам'ятайте, що місце для речей обмежено, і подумайте логічно, що вам точно не знадобиться. Наприклад, якщо ви їдете у відрядження, то варто взяти додаткову сорочку, бо можуть виникнути непередбачувані обставини. Але вам не потрібно брати більше одного купальника, якщо ви плануєте поплавати в басейні готелю.

Одяг, який не комбінується між собою

Взявши з собою речі, які неможливо поєднувати, ви лише обтяжуєте себе та свою сумку. Існує велика ймовірність, що ви навіть не скористаєтеся ними. І ці предмети гардероба просто будуть кататися з вами з місця на місце.

Тому переконайтеся, що у вас є варіанти комбінування для вашого одягу, взуття та аксесуарів.

Краще за все дотримуватися правил капсульного гардероба. Також не забувайте, що краще за все вибирати одяг нейтральних відтінків;

  • чорний;
  • білий;
  • сірий;
  • бежевий та інші.

Якщо ж ви хочете якогось різноманіття кольорів, то нехай це буде стосуватися легких речей:

  • сорочки;
  • футболки;
  • легкі сукні тощо.

Вони не займають багато місця та не додають багато ваги багажу.

Багато туалетних приналежностей

Якщо ви маєте десятиетапний догляд за шкірою, то можливо, вам доведеться трохи зменшити його, коли ви в дорозі та подорожі. Обмежте свій вибір лише найнеобхіднішим. Косметика займає дійсно багато простору у валізі чи сумці, а вага її теж буде суттєво відчуватися.

Якщо ж йдеться про декоративну косметику, то спробуйте взяти з собою універсальні засоби:

  • помада та рум'яна у стіку;
  • контурінг замість тіней для повік;
  • тіні для очей та брів та інше.

Сумочки та взуття, які не є універсальними

Сумочки та взуття можуть займати багато місця та бути важкими. Хоча у вас може виникнути спокуса взяти супервисокі підбори заради одного вечора, але вам краще вибрати щось більш практичне, що ви зможете використовувати протягом усієї подорожі.

Також пам’ятайте про колір. Наприклад, чорне або коричневе взуття поєднується майже з усіма речами.

Те саме стосується сумок. Рекомендується взяти з собою сумку через плече або слінг. Вони ідеально підходять для будь-якої мандрівки, але для короткої подорожі вони можуть стати основною сумкою, де будуть знаходитися документи та інші важливі речі.

Раніше ми вже писали, які речі мають бути у вашому зимовому базовому гардеробі. Також ми розповідали, яким дозвіллям можна займатися у січні.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.