Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

За правилами фен-шуй: як привабити в дім багатство

Ці поради допоможуть вам залучити в оселю добробут, щастя та удачу за допомогою деяких змін в інтер'єрі

Фото: Unsplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Фен-шуй звичаї

Фото: Unsplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Фен-шуй надає багато порад щодо того, як правильно облаштувати оселю. Вважається, якщо робити все за правилами, то в домі не залишиться місця для негараздів, фінансових труднощів та хвороб. Замість них в оселі пануватимуть гармонія, добробут та везіння.

Розповідаємо, як облаштувати свій будинок так, аби залучити у дім гроші, щастя та удачу.

Які кольори повинні панувати в оселі

Найважливішим елементом вважається червоний колір при вході у дім. Ви можете придбати червоні меблі, предмети інтер'єру, шпалери чи навіть пофарбувати у такий колір двері. Якщо ж ви не полюбляєте червоний, то замініть його на рожевий чи бордовий.

Також слід звернути уваги на ці кольори при оформленні будинку:

  • зелений (наповнює гармонією, надихає на розвиток);
  • жовтий (покращує настрій, відновлює енергію)
  • червоний (додає впевненості, рішучості);
  • синій (заспокоює, покращує розумовий потенціал);
  • фіолетовий (розвиває інтуїцію, підвищує творчі здібності).

На що ще слід звернути увагу

  • Чистота. Найголовніша ознака щасливого будинку є чистота. Йдеться про різний мотлох, непотрібні речі та бруд, які заважатимуть просування позитивної енергії та накопичуватимуть негативну.
  • Багато світла. Світлий простір завжди притягує більше удачі та добробуту. Тому світлі кольори, лампи стануть вам у пригоді.
  • Рослини. Рослини символізують життя та зростання, що сприятиме успіху у майбутньому. Також існують спеціальні рослини, чия мета – це залучати гроші (наприклад, грошове дерево). Але мало хто знає, що дійсно потужним талісманом на Сході вважають рослини роду цитрусових, тобто лимони, апельсини, мандарини тощо. А якщо вам вдасться отримувати плоди від цієї рослини, то це стане додатковим приємним бонусом.
  • Тварини. Тваринами, які є справжнім магнітом для грошей вважаються рибки, що належать до Стихії Води. Проте потужною енергією також володіє Стихія Вогню, до якої належать пухнасті тварини з рудим кольором шерсті. Тому сміливо купуйте акваріум або заводьте кішку, собаку чи маленького гризуна рудого кольору. Тоді удача точно захоче завітати до вашої оселі, аби познайомитися з вами та вашим улюбленцем.
  • Талісмани. Дуже корисними є саме грошові талісмани. Йдеться, наприклад, про першу зароблену вами купюру. Можливо, що ви отримали її ще в дитинстві або підлітковому віці. Вона може бути чудовим джерелом сильної енергії.

Потужну силу мають картини природи. Тільки зображення на них мають бути спокійними. А зображень штормів, ураганів та іншої непогоди слід уникати.

Також, аби залучити у дім кошти, варто звернути увагу на статуетки у вигляді жаби, дракона, слона чи свині.

Варто ще не забувати про "класичні" талісмани, такі як підкова. Крім того, важливим також є елементи, що пов'язані з символом поточного року. Тому протягом 2024 року актуальними будуть символи дракона, дерев'яні вироби та речі зеленого кольору.

Раніше ми вже писали про речі, які варто покласти у сумку. Також ми писали про ідеальні талісмани на 2024 рік.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.