Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Народні прикмети, що принесуть удачу та багатство: які речі варто покласти у сумку

Згідно з повір'ями, якщо носити з собою ці речі, то щасливе та успішне життя вам забезпечено

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Грошеві прикмети

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Успіх – те, за чим женуться практично всі. Всі ми хочемо мати якомога більше спільного з людьми, що вважаються успішними, адже це синоніми щастя та багатства. У народі вважаються, що досягнути цього можна за допомогою енергетики, яка приваблює добробут. Дізнатися більше про це можна за допомогою народних прикмет.

Редакція сайту Pro Гроші розповідає про речі, які ми маємо носити з собою, аби залучитися підтримкою Фортуни.

Зазвичай ми покидаємо нашу оселю з сумкою, рюкзаком чи подібним до них аксесуаром, куди складаємо різні потрібні нам речі. Це набагато зручніше, ніж тримати ключі, телефон, гаманець та інші необхідні предмети у руках чи кишенях. Вважається ж, що сумка також може слугувати помічником, коли йдеться про везіння та успіх.

Що потрібно тримати у рюкзаку, аби привабити удачу

  • Червона стрічка. Стрічку червоного кольору рекомендується пов'язати навколо ручки сумки. Таким чином вона стане потужним амулетом для привернення удачі. Подібний яскравий акцент символізує позитивну енергію, яка необхідна для досягнення своїх життєвих цілей. Проте деякі люди впевнені, що червону стрічку краще не пов'язувати, а сховати в сумку або рюкзак, якомога далі від сторонніх очей. Якщо ж ви загубили червону стрічку або вона якось пошкодилися, то це зовсім не привід сумувати. Зовсім навпаки – вважається, що таким чином стрічка перейняла на себе вашу біду.
  • Срібна монета. Необхідно покласти серед своїх речей у сумці невелику срібну монету, аби залучити у життя багатство та фінансовий добробут. Проте монета має бути дійсно зі справжнього срібла.
  • Місячний камінь. Місячний камінь у народі заведено асоціювати з каменем інтуїції та захисту. Вважається, що носінні його у рюкзаку чи сумці зміцнює передчуття. Крім того, таким чином ми захищаємо себе від злиднів, негараздів та пліток.
  • Ароматична олія. Ароматична олія сприяє створенню позитивної атмосфери довкола вас, куди б ви не відправилися. Для таких цілей рекомендується використовувати олію лаванди, розмарину або цитрусових.
  • Папір із власними бажаннями. Якщо взяти маленький аркуш паперу, написати на ньому свої мрії, та носити з собою, то вони неодмінно збудуться. Також подібний аркуш буде чудовим мотиватором, адже зазираючи кожного разу у сумку, ви будете згадувати про свою тему. Але не забувайте, що писати бажання потрібно максимально чітко, щоб Всесвіт вас правильно зрозумів.
  • Ґудзик. Змінам у вашому житті може посприяти звичайний ґудзик, який ви будете носити з собою протягом дня. Він буде "заманювати" у ваше життя цікаві пригоди та приємні несподіванки. Також ґудзик може чудово поєднувати з червоною ниткою. Досить просто протягнути в нього червону нитку, зав'язати щільним вузлом, аби створити союз, який слугуватиме вам захистом.

Пам'ятайте, що дуже добре мати обереги. Але також важливо докладати усіх зусиль, аби досягнути власний мрій. До того ж варто оточити себе підтримкою близьких людей, які підтримуватимуть у скрутні часи та радітимуть вашим досягненням.

Раніше ми вже писали про талісмани на 2024 рік. Також ми вже розповідали про те, що не можна показувати гостям.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.