Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Народні прикмети, що допоможуть уникнути нещасть: які речі не можна показувати гостям

Розповідаємо, які речі вам слід сховати якомога далі перед тим, як до вашої осели завітають гості

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Народні прикмети

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Всі ми іноді ходимо в гості. Або приймаємо гостей у себе. Заради цього ми прибираємо в оселі, "готуємо стіл" та шукаємо ідеальне дозвілля на вечір. Проте чи знаємо ми, які речі не мають траплятися на очі нашим гостям, аби в домі панували злагода та гармонія?

Розповідаємо, що слід сховати від гостей, аби не накликати у дім біду.

З давніх часів вважалося, що оселя має бути для людини особливим місцем. Тут ми відпочиваємо, проводимо час з близькими та відновлюємося після насиченого дня. Тому це місце має бути наповнено особливою, позитивною енергетикою. Це сприятиме нашому успіху на навчання, роботі та інших галузях життя.

Проте чужі люди іноді можуть (нехай і не навмисно) все зіпсувати. А щоб цього не сталося, варто дотримуватися деяких правил, зокрема прибрати те, що гостям бачити не варто.

Які речі не мають впадати в очі гостям

  • Гроші. Не демонструйте гостям свої заощадження, документи, що пов'язані з грошима та нерухомістю тощо. Вважається, що це значно погіршить ваше матеріальне становище, зокрема через заздрощі. Згідно з прикметами, ваші кошти вберуть у себе негативну енергію, яка буде залучати бідність та відлякувати багатство. Також можуть з'явитися неочікувані великі витрати.
  • Ліки. Коли ми показуємо гостям різні препарати, ліки та інші подібні предмети, то створюємо біля себе ауру жалю та співчуття. Таким чином у наш дім простіше "проникнути" негараздам та нещастям. До того ж це може тільки посилити проблеми зі здоров'ям.
  • Старі фотографії. Загальновідомо, що фото можуть зберігати у собі енергію роками. І енергія ця доволі потужна. Стороння людина ж може передати або забрати енергію зі світлини.
  • Талісмани й обереги. Речі, які захищають вас від негативу, краще взагалі ніколи не показувати, особливу стороннім людям. Згідно з народними повіями, амулети є потаємною річчю, яку краще ховати від чужих очей. Це пов'язано з тим, що вони можуть вбирати в себе негативну енергетику. Тоді ваш талісман припинить працювати, або ще гірше – буде працювати проти вас, приносячи у ваше життя хвороби, невдачі, сварки та великі витрати.
  • Ювелірні прикраси. Різні кільця, браслети, сережки та інші аксесуари також є прекрасним джерелом енергії. Вони здатні забрати все, що на душі у ваших гостей: заздрощі, злість, тривожність, сум та багато інших поганих емоцій. Коли ж ви будете користуватися своїми речами, то ці емоції передадуться й вам.

Також не забудьте прибрати гості предмети (ножиці, ножі) та розбиті, поламані речі. Вважається, що вони здатні спровокувати конфлікт чи нещастя та зіпсувати вечір.

Крім того, варто позбутися розбитих, пошкоджених дзеркал, адже вони залучають у дім негативну енергетику. Вона може бути настільки сильною, що не тільки залишиться у вас вдома, а ще й захоче навідатися до ваших гостей.

Раніше ми також розповідали про те, що говорить про вас остання цифра вашого року народження. Також ми вже пояснювали, які речі категорично заборонено тримати біля порогу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.