Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Вони все зіпсують – 7 речей, що перешкоджають ідеальній вечірці

Ці пункти треба враховувати, якщо ви хочете запросити гостей та влаштувати ідеальне дозвілля

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

7 головних помилок господаря вечірки

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Організувати вечірку дійсно буває складно. Підготовка до такої події вимагає багато етапів, які досить легко переплутати та забути. Проте, аби "подолати ворога" слід знайти його в обличчя. З якими перешкодами ви можете зіштовхнутися на шляху до ідеальної вечірки?

Детальніше про це розповідає Martha Stewart.

Пізні запрошення

Надто пізні запрошення можуть сильно скоротити список ваших гостей. Це пов'язано з тим, що далеко не всі можуть собі дозволити відвідувати імпровізовані вечірки. Причиною тому можуть бути різні обставини:

  • робота;
  • навчання;
  • діти;
  • поїздки тощо.

Тому те, що вам потрібно зробити ледь не в першу чергу – це потурбуватися про гостей, тобто:

  • запросити їх до себе гостей хоча б за тиждень до події;
  • нагадати їм про неї;
  • попередити про дрес-код (якщо він є) та інші важливі речі.якщо він є, чи про інші важливі речі.

Гості, які будуть добре поінформовані, завжди почуватимуться більш комфортно та зможуть насолодитися вашою вечіркою.

Складне меню

Якщо страва, над якою ви старалися дуже довгий час, розвалилася, підгоріла чи виявилася просто несмачною, то це може зіпсувати вам настрій на цілий день. Аби уникнути такої проблеми, не готуйте на вечірку те, що не робили раніше.

Ключ до чудової вечері – це простота. Наголошується, що особливо необхідно про це пам'ятати у випадку, якщо ви новачок у кулінарії. Краще приготувати лише одну страву, у якій ви дійсно впевнені. А у решті просто покладіться на закуски, які не забирають багато вашого часу. Також ви можете просто замовити певну їжу, а не готувати її самостійно.

Посуд

Зазвичай, коли до вас приходять гості, вони очікують на гарний посуд, склянки чи бокали. До того ж, якщо ви протягом вечора подаєте абсолютно різні за смаком страви (наприклад, основну солону страву та торт), то для них мають бути дві окремі тарілки для кожного гостя.

Також не слід очікувати, що протягом всього вечора гості будуть користуватися лише однією склянкою, тому на всякий випадок краще приготувати їх більше. Потурбуйтесь заздалегідь про те, аби посуду вистачило всім.

Бар

Коли йдеться про бар на вечірці, то головне – пам'ятати про два правила. Перше – далеко не всі люблять пити те саме, що й ви. Друге – гості не люблять чекати.

Рекомендується заздалегідь переконатися, що у вас є той алкоголь, що сподобається кожному вашого гостю. Також слід подбати про безалкогольні варіанти напоїв.

Що стосується другого правила – змішуйте великі порції коктейлів або поставте келихи, що вже наповнені вином, на самому початку вечірки. Це дозволить гостям самостійно обслуговувати себе, поки ви займаєтесь іншими справами.

Місце для сміття

Після вечірок вдома завжди стає більше сміття, ніж було до початку заходу. Тому, аби подбати як про свій комфорт, так і про комфорт гостей, організуйте місце для сміття чи навіть декілька місць.

Знайдіть місце, яке буде доступним для кожного гостя. Але також пам'ятайте, що смітник не має бути "в центрі події".

План

Коли ви влаштовуєте вечірку, то вам варто знати кілька важливих речей: коли прийдуть перші гості, в який час варто замовити піцу чи суші, коли час зробити перші коктейлі тощо. Якщо все це буде продумано (чи навіть прописано) заздалегідь, то це позбавить вас багатьох клопотів під час самого заходу.

Ви перевантажені

Не забувайте, що вечірка не тільки для гостей, алей я для вас. Аби вечір пройшов успішно, ви теж маєте повеселитися. Який сенс у вечірці, якщо під час неї ви будете постійно зайняті справами, а після – відчуватимете емоційну та фізичну втому? Тому обов'язково приєднайтеся до рідних і друзів та розважтеся разом з ними.

Раніше ми вже розповідали про те, як вибрати якісне шампанське. Також ми писали про додатки, які зроблять вашу вечірку веселою та незабутньою.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.