Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Відвернуть удачу та добробут: яких ялинкових прикрас варто уникати у 2024 році

Зазначається, що цей новорічний декор здатен принести у ваше життя бідність та нещастя, якщо опиниться на святковому дереві

Фото: Pexels. Колаж:  Pro Гроші

Цих ялинкових прикрас слід уникати в 2024 році

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

З Новим роком пов'язано дуже багато традицій та звичаїв. Люди вірять у магічність та важливість цього свята. Тому намагаються не зіпсувати його неправильними діями протягом казкової ночі, бо прислухаються до повір’я: "Як зустрінеш рік, так його і проведеш".

Розповідаємо, які саме ялинкові прикраси не радять використовувати фахівці цього року, адже вони здатні притягнути невдачу та незгоди у ваше життя.

Пошкоджені іграшки

Будь-які пошкоджені прикраси несуть енергетику неприємностей та бідності. Йдеться про:

  • розбиті скляні іграшки чи кульки;
  • неробочі вогники;
  • порваний "дощик";
  • подряпані іграшки тощо.

Тому важливі для вас іграшки, наприклад фамільні цінності, що передаються з покоління в покоління, необхідно відремонтувати, а решти просто позбутись.

Відсутність прикрас

Якщо придбати та встановити в домі новорічне дерево, але не оздобити його прикрасами (наприклад, декорувати його гірляндами), то це може привабити в дім злих духів і принести нещастя. Це працює і навпаки – чим багатше, яскравіше буде вбрана ваша ялинка, тим більше удачі у наступному році вона принесе.

Прикраси чорного кольору

Чорний асоціюється з темними силами та погою енергетикою. Тому іграшок та іншого декору такого кольору на ялинці рекомендують уникати. Крім того, чорний колір на головному символі Нового року точно не сподобається Дракону, який є господарем 2024 року.

Різні ювелірні прикраси

Каблучкам та іншим видам прикрас точно не місця на святковому дереві. Проте вони чудово підійдуть в якості аксесуарів чи подарунків у новорічну ніч. В якості новорічного декору ювелірні вироби, якби дивно це не звучало, парадоксальним чином можуть принести у вашу родину бідність.

Прикраси у формі серця

Згідно з повір'ями, вважається, що такі іграшки можуть принести проблеми у стосунках та особистому житті. Повішене на ялинку сердечко може означати, що комусь в домі у новому році розіб’ють серце.

Які прикраси здатні залучити в дім добробут і багатство

Деякі прикраси навпаки – здатні принести у життя людини успіх та щастя.

Наприклад, це стосується сімейних прикрас, які залишилися від далеких родичів таких, наприклад, як прапрабабусі та прапрадідусі. Вони передаються з покоління в покоління у сім'ях, тому мають особливу та дуже сильну енергетику.

Традицію використовувати такі іграшки за призначенням під час Нового року, неодмінно слід продовжувати, адже це посилює та укріплює силу роду. Доповнити ялинку, яка оздоблену у ретро-стилі, можна досить простими та натуральними прикрасами: шишками, сніжинками (ви навіть можете самостійно вирізати їх з білого паперу) тощо.

Якщо вас зацікавила ця інформація, і ви хочете дізнатися, який ще новорічний декор змінить ваше життя у 2024 році, радимо ознайомитися з нашим матеріалом за посиланням.

Раніше ми також розповідали про символи удачі 2024 року, які мають бути у вас вдома. Також ми пояснювали, як прикрасити оселю до свят та створити святковий настрій.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.