Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Аби не знати горя та бідності: новорічний обряд для залучення багатства

Зазначається, що ця традиція для притягнення грошей у життя має дуже давню історію та поширена у багатьох країнах світу

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Новорічна традиція для залучення грошей

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Новий рік – час, коли всі ми починаємо вірити в чудо. Яскраві вогники, блискучі іграшки – все це повертає нас у дитинство та занурює у казку. Навряд існує більш ідеальний час, аби загадати бажання.

Розповідаємо, як зробити це правильно.

Як залучити багатство у 2024 році

Всі ми бажаємо, аби наступний рік був щасливим та вдалим. Тому ми дотримуємося різних традицій і обрядів. Згідно з народними повір'ями вони допомагають залучити удачу і багатство в дім.

Одним з таких звичаїв є підкладання монети під святкову скатертину на новорічний стіл.

Символіка монети у притягненні багатства досить проста, адже монета – це гроші. Гроші ж є символом добробуту. Тому, поклавши монету під скатертину, ми "запрошуємо" достаток у свій будинок.

Також монета може символізувати Сонце. Воно відомо всім як джерело життя і світла. Тому, виконуючи цей обряд у святковий день, ми також закликаємо удачу та успіх у новому році завітати до нашої оселі.

Кілька порад, які допоможуть вам ефективно провести обряд притягнення багатства:

  • Обирайте монету, яка має для вас особливе значення. Наприклад, це може бути монета, яку вам подарували близькі та рідні вашому серцю люди.
  • Покладіть монету під скатертину саме 31 грудня, напередодні Нового року.
  • Якщо є така можливість, то залиште монету лежати під скатертиною до наступного Нового року.

Також, аби правильно виконати дану традицію, слід дотримуватися певних правил. Список цих вимог виглядає таким чином:

  • Перед тим, як покласти монету під скатертину, подумайте про своє бажання. Уявіть все достатньо детально, аби бажання було чітким та зрозумілим.
  • Коли будете класти монету, то промовляйте своє бажання вголос.
  • Покладіть монету на тканину червоного кольору.

Незалежно від того, вірите ви в подібні обряди чи ні, провести його все одно можна. Цей приємний та цікавий ритуал допоможе налаштуватися на позитив у майбутньому році та загадати новорічне бажання.

Які є ще варіанти залучення грошей

Раніше ми вже писали, що у деяких місцях оселі категорично заборонено зберігати гроші. Тому до зберігання коштів у будинку чи квартирі треба підходити з обережністю.

Наприклад, дуже багато людей мають звичку зберігати купюри між сторінками книжок. Це місце здається дуже надійним. Проте, згідно з народними повір'ями, робити цього категорично не можна.

Вважається, що подібне зберігання приведе до великих та непередбачуваних витрат.

Особливо погано на матеріальному стані відобразиться зберігання фінансів у книжках з трагічним сюжетом.

Якщо вас зацікавила ця інформація, то дізнатися, де ще не можна зберігати кошти та прочитати інші прикмети про гроші, ви можете у нашому матеріалі за посиланням.

Раніше ми вже розповідали про символи щастя та добробуту 2024 року. Також ми пояснювали, які речі приносять багатство у дім.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.