Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Прикрашаємо оселю до свят: варіанти новорічного декору на двері

Ці варіанти декору підійдуть на будь-який смак та бюджет, а також будуть актуальні як для будинку, так і для квартири

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Цей декор точно створить новорічний настрій

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Новий рік та Різдво наближаються, проте далеко не всі відчувають святковий настрій. Але, якщо є бажання відчувати атмосферу свят з самого порогу власного дому чи, може, ви плануєте вражати запрошених до себе гостей, можна красиво та креативно прикрасити вхідні двері.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала кілька варантів декору дверей на грудневі свята.

Як прикрасити двері на Новий рік

Завжди актуальний варіант – це прикрасити двері на Новий рік чи Різдво за допомогою віночка. Якщо ви не маєте бажання чи часу робити його самостійно, то можете просто придбати декор у магазині.

Проте якщо ви хочете, то можете створити його власними руками з гілок ялинки та іграшок. Ви легко знайдете в інтернеті безліч статей та відео, які навчать вас правильно їх робити.

Також на вхідні двері можна повісити святковий бант. Він може бути будь-яких кольорів, зокрема:

  • золотого;
  • білого;
  • зеленого;
  • червоного.

Вони завжди актуальні, проте цього разу – ще й трендові.

Якщо ж вам до душі іноземні фільми про Різдво, то можете проявити оригінальність та прикрасити двері шкарпетками. У них слід покласти маленькі подарунки чи солодощі. Можете пригостити ними сусідів, якщо знаходитися у добрих стосунках, чи колядників.

Також не варто забувати про гірлянди, які можуть у будь-яку мить перетворити буденність на казку. Для цього потрібні лише вогники на батарейках.

Якщо поєднати гірлянду з гілками ялинки, бантами та новорічними кульками, то одразу виникне святкова атмосфера.

Варто ще пам'ятати про тематичні наліпки та штучний сніг зі спрею. Звісно, що рано чи пізно доведеться відмивати двері, проте це доступний варіант для тих, хто не хоче купувати багато дорогих прикрас.

Ще одним красивим та бюджетним варіантом декору стане "дощик". Зазвичай люди зберігають багато прикрас такого типу, тому вистачить і на ялинку, і на інші елементи декору. Крім того, за допомогою "дощика" можна зробити будь-який малюнок: зірка, ялинка тощо.

Великі банти все ще актуальні як у якості ялинкових прикрас, так і у якості додаткового декору. Ці масивні банти обв’язують навколо дверей. Проте тканина має бути достатньо тонкою, аби двері могли відчинятися та зачинятися без додаткових труднощів.

Прикраси на двері для будинку

Для мешканців власних будинків, вибір прикрас на двері ще більш різноманітний. На Новий рік чи Різдво на двері можна повісити штучні чи справжні гілки ялинки. Особливо красиво вони будуть виглядати у комбінації з гірляндами чи іграшками.

Або ж можете зупинити свій вибір на природних матеріалах:

  • шишки;
  • кориця;
  • сушені цитруси;
  • горіхи.

Якщо ж ви більше полюбляєте мінімалізм, то можна використати просто гірлянду. Це не виглядає "масивно" чи "занадто", просто все ще має відтінок святкового настрою.

Також придивіться до декору на ручки дверей. Це теж досить мінімалістично та бюджетно. Що це може бути? Наприклад, підвісні гноми (ангели, ельфи), новорічні кульки, маленькі віночки тощо.

Раніше ми розповідали, який декор обрати для вікон. Також ми пояснювали, яка стара ялинкова прикраса знову стала модною.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.