Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Символи добробуту та щастя – які кімнатні рослини мають бути вдома у кожного

Розповідаємо, які саме квіти здатні залучити у ваш дім гармонію, спокій та любов

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Кімнатні рослини, що приносять щастя

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Кімнатні рослини це красива частину домашнього інтер'єру та цікавий варіант дозвілля, адже за квітами слід доглядати. Також їх можна колекціонувати, перетворюючи власну оселю на квітучий сад чи навіть джунглі. Проте не всі знають, що деякі кімнатні рослини мають особливу енергетику, яка здатна залучити в дім щастя та добробут.

Розповідаємо, які саме рослини мають знаходитися у вас вдома, аби ви відчували гармонію та спокій.

Гібіскус (китайська троянда)

Гібіскус символ пристрасті, краси та миру. Якщо ви придбаєте собі китайську троянду, то у вашому домі запанує спокій та добробут, а стосунки між членами родини налагодяться.

Спатіфілум

Якщо ви знаходитесь у пошуках кохання чи маєте конфлікти з коханою людиною, то спатіфілум для вас ідеальна рослина. Адже спатіфілум в народі називають "жіноче щастя". Вважається, що рослина містить у собі позитивну енергетику, що дозволяє створити вдома атмосферу щастя та любові.

Сенполія

Сенполія, яку ще часто називають "кімнатною фіалкою", здатна принести в оселю гармонію та добробут. А ще її радять купувати тим, хто нещодавно пережив важкий період у житті:
втрата;
розставання;
тяжкі хвороби.

Хоя (восковий плющ)

У багатьох країнах існує традиція дарувати саме хвою людині на знак освідчення у своїх почуттях. Також її часто дарують на День Святого Валентина (Свято Закоханих). Тому якщо ви бажаєте, щоб у родині було щастя, а між вами і вашою другою половинкою не зникала пристрасть навіть попри роки та побут, то розмістіть хвою у спальні.

Хлорофітум

Ця рослина стане дуже корисною для вашого будинку. Її радять посадити, якщо між членами сім'ї часто виникають сварки, і вони не можуть дійти згоди. Але крім гармонії та добробуту, хлорофітум ще допомагає очистити повітря від бактерій.

Мирт

У деяких країнах є звичай дарувати таку кімнату рослину молодятам на весілля. Вважається, що мирт допомагає нейтралізувати всю негативну енергетику в домі, а родині дарує спокій та мир. Тому, якщо хтось з ваших близьких обожнює квіти та планує створювати родину, то ви вже знаєте, який невеликий подарунок можете принести молодятам, наприклад, на новосілля.

Калатея

Саме ця рослина є найпопулярнішими серед вазонів, що приносять у дім злагоду та спокій. Калатея у багатьох народів символ терпіння та міцності. Саме тому її прийнято дарувати сімейним парам. Тоді подружжя завжди зможуть підтримувати одне одного у важкі хвилини.

Оксаліс (кислиця)

Ця рослина вирізняється з поміж інших своєю потужною енергетикою. Оксаліс прийнято дарувати тим, хто пережив важкі життєві події. У народі вважається, що така рослина допомагає відновитися як фізично, так і морально. Тому її рекомендується тримати у кожному домі.

Раніше ми також розповідали, які прості предмети мають знаходитися у вас вдома, аби залучити багатство. Також ми вже пояснювали, коли за народними прикметами та традиціями варто прибрати новорічну ялинку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.