Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Перевірені способи: як загадати бажання у новорічну ніч

Ці методи допоможуть вам загадати вночі проти Нового року бажання, яке неодмінно стане реальністю протягом 2024 року

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші.

Як загадати бажання на Новий рік

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші.

Існує традиція вночі з 31 грудня на 1 січня загадувати заповітні мрії та бажання. Способів це зробити існує досить багато.

Про деякі з них розповідає 24 канал.

Іспанське повір'я

Якщо ви обрали цей спосіб загадати бажання, то під час бою курантів треба з'їсти дванадцать виноградин, подумки промовляючи власне бажання. Проте пам'ятайте: кісточки слід виплюнути ще до того, як затихне годинник. Тому краще надавайте перевагу сортам без кісточок.

Бажання у келиху

Також можна загадувати бажання тоді, як тільки наближається північ. Йдеться про класичний та багатьом відомий метод: поки б'є годинник, слід записати свою мрію на аркуші паперу, запалити листочок за допомогою сірника, попіл засипати на дно келиха, прям в ігристе вино та відразу випити.

Не багатьом подобається подібний присмак. Тим паче, що на виконання всіх етапів дається лише двадцять секунд. Але саме цьому способу у народі довіряють найбільше.

Подарунки

Ще один спосіб – подарунки. Треба підготувати невеликі подарунки на Новий рік. Їх необхідно гарно оформити. Що може стати подарунком? Різні сувеніри, солодощі або фрукти.

Зазначається. що їх має бути стільки, скільки двох останніх цифр прийдешнього року. Поки б'ють куранти, над подарунками слід загадати бажання. Потім за традицією виходять на вулицю, аби роздати їх усім зустрічним, бажаючи багатства та добробуту.

Інші цікаві способи загадати бажання

  • Можна довірити свою мрію ялинковій іграшці, яка вам подобається найбільше, сховавши записку з побажанням всередині скляної кульки.
  • Після півночі можна зобразити свої бажання на аркуші паперу, потім перев'язати листочок стрічкою червоного кольору та надійно заховати.
  • Якщо до вас у новорічну ніч навідався якийсь нежданий гість, то це ідеальна можливість час скористатися моментом і подумки побажати чогось.
  • Також можна записати дванадцять різних бажань на папірцях, скласти їх в банку, а вранці 1 січня дістати один навмання – це бажання обов'язково здійсниться в наступному році.

Для загадування бажання ви можете обрати будь-який спосіб, який вам подобається. Головне – вірити в диво та себе.

Які бажання не можна загадувати

Раніше ми вже писали, які саме бажання не можна загадувати у новорічну ніч. Наприклад, ніколи не слід загадувати щось за інших людей, навіть якщо йдеться про близьких. Це пов'язано з тим, що ви ніколи не можете знати, про що щиро бажає інша людина, тому лише нашкодити.

Крім того, зазначається, що ваше бажання забирає енергію та внутрішні ресурси людини, які могли б піти на виконання її власних цілей та бажань. Тому краще все ж зосереджуватися на собі та своїх мріях.

Якщо вас зацікавила ця інформація , і тепер ви хочете дізнатися більше про загадування бажань, то радимо ознайомитися з нашим матеріалом за посиланням.

Раніше ми вже писали про те, що всі ми маємо встигнути зробити до настання 2024 року. Також ми розповідали про новорічні фільми, які створюють відчуття справжньої казки та дива.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.